Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De betekenis van floppy drives
Nieuwe computers niet langer onder floppy drives , CD /ROM drives en flash drives hebben ze vervangen . Echter , floppy drives en floppy disks gebruikt de norm te zijn betekent voor het overzetten van bestanden van de ene computer naar de andere . Floppy drives waren een belangrijke factor in het maken van personal computers - desktop modellen en draagbare notebooks - meer functioneel voor gebruikers . Functie

Floppy drives
een middel van externe opslag voor bestanden zoals tekstverwerking documenten , foto's en muziek . Met een floppy drive en floppy disk , kunt u uw werk te delen met andere gebruikers , of de inhoud van bestanden te wijzigen op elke computer die de juiste software is geïnstalleerd . Voor computers met een kleine harde schijf , floppy drives bieden een middel om bestanden op te slaan zonder gebruik waardevolle harde schijf ruimte . Echter, zoals computers hebben opgedaan grotere harde schijf capaciteit , veel gebruikers ervoor kiezen om al hun bestanden op te slaan op hun computers , met behulp van floppy drives en diskettes alleen om individuele bestanden tussen computers .
Floppy drives < br >

het hoofdgedeelte van het diskettestation is gehuisvest in de computer die is aangesloten op de voeding . Op een desktop computer , is het diskettestation in een baai in de toren gemonteerd , op een laptop het diskettestation wordt opgenomen in het chassis van de computer , samen met het moederbord . Voor laptops en desktops , de belangrijkste componenten zijn de controller die gematigden signalen tussen de printplaat van de floppy drive en het moederbord van de computer , en de lees /schrijf-koppen die plaats gegevens op lege gedeelten van een diskette of leest gegevens die eerder gecodeerd op de schijf , Gateway staten .
diskettes

IBM
introduceerde de eerste diskettes , de media die eigenlijk houden gegevens , in de vroege jaren 1970 . Ze waren alleen -lezen en gemeten 8 centimeter . IBM introduceerde lees-schrijf -schijven in 1973 dat ook gemeten 8 centimeter . Compactere 5,25-inch schijven verscheen voor het eerst in 1976 . Zogenaamde double density 5,25 - inch floppy disks had een maximale capaciteit van ongeveer 1,2 megabyte . In 1980 , introduceerde Sony kleinere 3,5 - inch floppy drives die had eigenlijk hard plastic behuizingen en een maximale capaciteit van ongeveer 1,5 megabyte aan gegevens , Accurite staten .
Alternatieven

CD-en DVD -schijven bevatten meer gegevens dan diskettes en cd /dvd lezen /schrijven schijven zijn bijna volledig vervangen floppy drives op nieuwe desktop en laptop computers . Andere alternatieven voor diskettes bevatten Zip en Jaz -drives , die beide hebben een een harde schaal formaat als 3,5 - inch diskettes , maar groter formaat , en die beide vereisen randapparatuur aangesloten op een computer . Flash drives te sluiten via USB- poorten op uw computer , sommige flash drives rivaliserende externe harde schijven in datacapaciteit

.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Informatie over Touch Screen-t…
·Kan ik Sluit mijn PC op mijn T…
·Hoe maak je een SnapScan 1212U…
·Hoe maak je een Bootable USB D…
·Hoe maak je eenvoudig harde sc…
·Hoe maak je een Raid Card conf…
·Avid Liquid 7 Systeemeisen 
·Hoe maak je een Calcomp Plotte…
·Hoe Program Respironics 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te GFX Controleer op de computer 
·Zo plaatst u een SanDisk Cruzer Micro Fl…
·Hoe gebruik Roxio Disc Cover RE 
·Hoe te gebruiken VueScan OCR Met een Mac…
·Hoe de Volume wijzigen op een laptop 
·Hoe naar Family mobieltjes Track Met een…
·Hoe te Folie Afstuderen Uitnodigingen Pr…
·Hoe te installeren Sierra Wireless op ee…
·Instructies voor een Ativa mediakaartlez…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com