Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Informatie over Touch Screen-technologie
Het touchscreen is een steeds populairder wordende manier van interfacing met technologie . Computers , smartphones , tablets en e - book readers zijn allemaal vormen van touchscreen- technologie uitvoering . Met behulp van een touchscreen biedt een apparaat om een ​​aangepaste en volledig functionele user interface te bieden , zelfs op een zeer klein apparaat . Er zijn vele verschillende vormen van touchscreen-technologie , maar ze proberen om het doel van het vloeiend en dynamische interface bereiken . Geschiedenis

Touchscreens
kan worden herleid tot de jaren 1950 , toen de uitvinding van de lichtpen toegestaan ​​voor gebruikers om input te verwerken op een computer met behulp van een stylus . Dit maakte het gemakkelijker om foto's op een computer te maken , en zoals computers steeds populairder, werden lichtpennen steeds meer gebruikt voor grafische vormgeving . De eerste multi - touch interface die kan reageren op menselijke input was de Flexibele Machine Interface , opgericht door de Universiteit van Toronto in 1982 .
Normal vs Multi - Touch

Terwijl alle touchscreen interfaces reageren op menselijke aanraking , doen ze niet allemaal de mogelijkheid om te reageren op meerdere aanrakingen tegelijk . Hoewel heel gebruikelijk in smartphones en tablet-apparaten , sommige touchscreen computers ondersteunen geen multi-touch functionaliteit . Dit betekent dat slechts een druk op een tijd en dat de multi - touch gebaren , zoals knijpen om in te zoomen , worden niet ondersteund kunnen worden geregistreerd . Dit is niet alleen een hardware probleem , maar ook een software- een, zoals vele versies van Windows ondersteunen geen multi-touch .
Resistive Touchscreens

resistief touchscreen bestaat uit flexibele vellen materiaal die een resistieve coating en enigszins gescheiden . Wanneer een persoon het scherm aanraakt , de twee vellen materiaal in aanraking komen . Dit registreert de locatie van de aanraking . Omdat resistieve aanraakschermen afhankelijk druk een keer registreren , kunnen ze worden gebruikt met een stylus of voorwerp. Resistieve touchscreens zijn goedkoop , maar zijn bekritiseerd voor het gevoel traag . Multi-touch functionaliteit is mogelijk, maar zeldzaam .
Capacitive Touchscreens

Capacitieve touchscreens
bestaan ​​uit een glazen paneel gelaagd met een capacitief metallisch materiaal dat geleidend is . Wanneer iemands vinger raakt het scherm , de kleine hoeveelheden elektriciteit in het lichaam veroorzaakt een kleine verandering in de spanning van het metallische materiaal . Sensoren op het scherm detecteert de huidige ontvangen worden en die informatie gebruiken om te bepalen waar de aanraking plaatsvond . Capacitieve touchscreens zijn zeer nauwkeurig en ondersteunt multi-touch . Ze kunnen echter niet gebruikt worden met voorwerpen zoals een stylus , omdat ze zijn niet geleidend .
Infrarood Touchscreens

Een infrarood touchscreen maakt gebruik van een patroon van infrarood LED balken en sensoren rond de randen van een scherm om een ​​onderbreking te detecteren in het patroon van de bundels van infrarood licht . De manier waarop het patroon van infrarood licht wordt verstoord kan het systeem de locatie van de aanraking te bepalen . Dit systeem is omvangrijk en niet geschikt voor consumenten apparaten , maar is gebruikelijk in zakelijke toepassingen die nodig vereisen draagbaarheid . Infrarood systemen zijn uiterst duurzaam , en ze werken met elke vorm van invoer . Infrarood systemen meestal zorgen voor een superieure helderheid en helderheid , omdat de methode voor het bepalen aanraking is niet in het scherm zelf . Multi-touch wordt niet ondersteund .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te installeren Ribbon Cabl…
·Hoe de inktniveaus op een HP 2…
·Hoe kan ik een oude harde schi…
·Wat is een 20x DVD-brander ? 
·Hoe maak je een RCA Jack verdi…
·Soorten Computer Processor 
·DIY Cat5 
·SD-kaarten : Photo Recovery Me…
·Hoe het verhogen van de ontvan…
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe de Cooling Upgrade op een laptop 
·Hoe je naar Setup op een Dell Dimension …
·DIY : E - book reader 
·How to Get Windows te herkennen een nieu…
·Hoe te Disk Space Limiet voor Opgeslagen…
·Hoe je RAM toe aan een Dell Inspiron 600…
·Hoe het verhogen van de lettergrootte op…
·Keyboarding Technieken 
·Hoe de Onboard Video 4006272R Uitschakel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com