Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Waarom wordt mijn computer niet Laat mijn D schijf?
In Windows , elke harde schijf en de schijf wordt een letter toegewezen . De D-schijf is meestal een cd - rom of dvd - rom , hoewel het een ander station , zoals een harde schijf , een floppy disk drive of een externe plug - in apparaat zou kunnen zijn . Niettemin de redenen dat een computer niet een station herkent vaak hetzelfde zijn, ongeacht wat rijden toegewezen als station D . Belettering systeem voor Schijven

Alle harde schijven , optische drives en bijbehorende opslagmedia wordt een letter toegewezen wanneer ze worden aangesloten op een Windows - gebaseerde personal computer . Door het openen van de sectie " computer " van Windows , kan de gebruiker alle stations momenteel erkend door de computer te zien . Deze lijst zal de stationsletter , het type aandrijving die bij elke letter , weer te geven en als het station is genoemd of heeft media aanwezig is , zal het die naam weer te geven . Bijvoorbeeld , de C-schijf is bijna altijd de primaire harde schijf en zal worden vermeld als een harde schijf in deze lijst . Als station D is een DVD - ROM en een film aanwezig is , zal de lijst in de sectie computer station D te identificeren als een DVD-ROM en een lijst van de naam van de film in de drive . Als u de stekker van een slimme telefoon of ander USB -apparaat in de computer , zal het ook hier verschijnen met een toegewezen letter en wordt geclassificeerd als een " apparaat met verwisselbare opslag . "
Identificeren van een Missing Drive < br >

bij het bepalen van de reden waarom de D-schijf niet opdagen , de eerste stap van een gebruiker moet nemen is om te bepalen of de drive is herkend door de computer , maar een andere dan " D. " letter toegewezen Om te bepalen welke brief werd toegewezen aan een bepaald station , klik op " Start ", " Computer " en scan de lijst die verschijnt voor de aandrijving in kwestie . Een cd - rom-of dvd - rom wordt doorgaans weergegeven als , "DVD Drive ( D ) " en mag de naam van een DVD of CD die in het station is geplaatst omvatten . Scan de lijst voor de schijf in kwestie . Kunt u vinden dat de computer het station waarvoor u op zoek bent is erkend, maar heeft het een andere letter toegewezen .
Hardware Problemen

Een goede eerste stap bij het oplossen van een niet-herkende drive is om te controleren op beschadigde hardware . Eerst moet de drive zelf worden getest om ervoor te zorgen is het nog steeds functioneel . Test het station door deze op een tweede computer en controleren of hij daar werkt . Om zeker te zijn dat er geen problemen op de tweede computer , is het het beste om een ​​werkende schijf los te koppelen van de tweede computer en steek de niet-opgenomen schijf op zijn plaats . Als de niet-erkende schijf werkt op de tweede computer , dan kunt u er zeker van het station is functioneel .

Tweede
, dan kan het snoer van de schijfeenheid aan te sluiten op de computer worden beschadigd . Sluit de schijf aan met een snoer dat bekend is om te werken met het oog op myelumletsel als de oorzaak weg te nemen .

Derde
, de connector op het moederbord kunnen worden beschadigd . Test dit door het verwijderen van een schijfeenheid en sluiten de desbetreffende station in dezelfde ruimte op het moederbord . Als de drive wordt herkend wanneer aangesloten op deze sleuf , dan is de stekker op het moederbord is waarschijnlijk het probleem .

Ten slotte kan de schijf zijn " niet gemonteerd " in Windows , wat betekent dat de computer stopte de aandrijving zodat het kan veilig worden losgekoppeld . Test dit door de stekker van het apparaat en opnieuw aan te sluiten .
Drive Letter Conflict

Wanneer een schijf is aangesloten op een Windows- computer , wijst Windows automatisch een identificerende letter . Windows zal nu het zelfde brief aan twee schijven toe te wijzen . In dit geval wordt slechts een van de aandrijving zichtbaar . Bijvoorbeeld, als u de stekker van een cd - rom in de computer en Windows wijst deze de letter " C ", dit zal hoogstwaarschijnlijk leiden tot een conflict als de C-schijf is bijna altijd de primaire harde schijf . Hierdoor wordt de CD - ROM niet zichtbaar voor de gebruiker . Om dit probleem op te lossen , selecteert u ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Systeem en beveiliging "," Systeembeheer " " Computerbeheer . " Dit zal een lijst van alle stations aangesloten op en herkend door de computer . Als u het station waarvoor u op zoek bent te zien , klik met de rechtermuisknop op de naam van het station en selecteer de optie ' assign letter " uit het drop - down menu . Een willekeurige letter niet gebruikt toewijzen het station door een ander onderdeel . Het wordt nu erkend en zichtbaar is voor de gebruiker .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je Boot bestanden kopiëre…
·Hoe te Internal Hard Drive Dat…
·Hoe maak je een Compaq Pocket …
·Wat is het doel van het format…
·Hoe kan ik een verwijderde har…
·Hoe USB converteren naar 1394 …
·Wat is Magnetic Tape Drive 
·Hoe maak je een Boot virus te …
·Quad - Core Processor Voordele…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Problemen met geluid Vervang in Imac G4 
·Hoe maak mijn pc sneller opstarten 
·Problemen met een AIO 962 Dell Printer d…
·Definieer Digitale Pen 
·Gemeenschappelijke Fouten in Laptops 
·AMD Athlon 2650e processor Specs 
·Hoe kan ik een oude scanner installeren …
·Hoe te CrossFire ATI 6110024000G install…
·Hoe maak je een USB -ingang aan de Keybo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com