Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Lazarus Data Recovery
Sinds 1997 is Lazarus Data Recovery hersteld dan 1 miljoen megabytes van verloren gegane gegevens voor haar klanten , die variëren van particulieren tot bedrijven zoals Hewlett Packard , Ben & Jerry 's ijs en FedEx . Of het nu een zakelijk voorstel vol weken van onderzoek , loonadministratie of foto's van een geliefde , veroorzaakt door een systeemfout of een gemorst kopje koffie , verloren gegevens heeft vaak een emotionele of financiële gevolgen . Lazarus Data Recovery biedt een breed scala van diensten om aan de behoeften van klanten groot en klein . Operaties

Lazarus
is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend , waardoor dit bedrijf een goede keuze in geval van calamiteiten . Gevestigd in San Francisco , Californië , is Lazarus Data Recovery gelegen binnen een half uur van de beroemde Silicon Valley , de thuisbasis van tal van high - end technologie bedrijven . Niet alleen maakt dit Lazarus handig om veel van haar klanten , maar het biedt ook het bedrijf met het onmiskenbare voordeel van het kunnen halen beëindigde of moeilijk te vinden computer onderdelen of gereedschappen . Lazarus Data Recovery Specialisten , de medewerkers die uw media en hardware te behandelen , meestal beschikken over certificeringen en opleidingen licenties van high - end computer bedrijven en hebben uitgebreide ervaring in het veld . Deze kwalificaties kan de recovery specialisten om reparaties uit te voeren en te werken aan apparatuur zonder garantie komen fabrikant garanties . Lazarus professionals zijn cross- opgeleid op meerdere platformen , dus met een verscheidenheid van technieken voor veel besturingssystemen en mediatypen .
Dienst

Lazarus
biedt klanten een breed scala van diensten voor hun data recovery behoeften . Zodra de defecte apparatuur of media wordt ontvangen , zijn klanten recht op een gratis consult en diagnose zonder verplichtingen . Indien de klant kiest om Lazarus in dienst na het consult , Lazarus stelt dat de meeste data wordt hersteld in een tot twee werkdagen . Voor tijdgevoelige situaties , Lazarus biedt Express One - Day dienst , waar in de ochtend ontvangen media is klaar voor afhaling of levering aan het einde van de volgende werkdag. Voor materialen die moeten onmiddellijk worden hersteld , Lazarus biedt Super Express Same - Day -service . Klanten kunnen ofwel mailen of persoonlijk af te leveren de media of hardware of ze kunnen profiteren van Lazarus 's on-site service . De data recovery- bedrijf heeft ook een referral programma dat klanten voorziet van een commissie - gebaseerde incentive voor klanten en collega's verwijzen .
Garanties

Lazarus Data Recovery
beschikt een slagingspercentage van bijna 100 procent en persoonlijk garant voor een succesvol herstel van gegevens over cliënten . Lazarus biedt ook een tevredenheidsgarantie voor iedereen die niet tevreden is met de manier waarop het werk wordt uitgevoerd . Met ingang van 2011 , hoewel het bedrijf niet heeft gezocht , en heeft daarom niet ontvangen , officiële erkenning door het Better Business Bureau , het bedrijf heeft een A + rating gebaseerd op het ontvangen van geen klachten . Ook Lazarus biedt een one - jaar data recovery verzekering , die je herstelde data houdt in het dossier voor een jaar. Als het verlies van gegevens opnieuw optreedt binnen een jaar , worden restauratie diensten gratis aangeboden .
Becoming a Client

inhuren Lazarus voor uw data recovery is een proces in drie stappen . Eerste , bel 24 - uurs business nummer Lazarus en het personeel weet van uw interesse . Zij zullen u een RA of retour autorisatie nummer , dat wordt gebruikt als een identifier in het creëren van uw dossier en het ontvangen van uw media te geven . Ten tweede , vul het RA formulier op de website , het verstrekken van informatie over uw locatie en het probleem dat u ondervindt . Ook printen en ondertekenen een kopie van Service Agreement van de site . Tot slot , verpakken en verzenden van uw media of deze inleveren bij Lazarus , zodat u de RA formulier en service -overeenkomst met het RA-nummer op de buitenkant van de doos met uw materialen omvatten . Voor die aanvragen on - site service , fax de formulieren om Lazarus en een medewerker zal contact met u opnemen om een afspraak te maken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Wat zijn de COM-poorten op een…
·Hoe de Bluetooth activeren in …
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Wat is GB op een harde schijf?…
·Hoe te Surround Sound Speakers…
·Hoe u uw eerste robot te bouwe…
·Hoe de Primary Slave Detect 
·Hoe te Overclock een AMD Pheno…
  Related Articles
Hoe kan ik gegevens automatisch na 10 mi…
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Hoe maak je een iPad data-abonnement act…
Hoe de iPad 3G te gebruiken zonder een d…
Gegevens Plannen voor de iPad 
Hoe gegevens Gebruik Conserve op uw iPad…
Instructies voor de data-abonnement op e…
Hoe maak je een iPad data-abonnement ann…
10 Manieren om gegevens prive en veilig …
  Hardware Articles
·Problemen met de AirPort Extreme-kaart 
·Hoe je het luidsprekervolume Met behulp …
·Wat is een Integrated Video adapter voor…
·Web TV -antenne Informatie 
·Hoe kan ik een Dell Activity Log 
·De draadloze verbinding is traag op mijn…
·Hoe maak ik FAT32 op een externe HD ? 
·Hoe de BIOS bijwerken op een Gigabyte mo…
·Hoe je jezelf opnemen op een Webcam 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com