Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
SDHC formaat Opties
Als je een Secure Digital High Capacity -kaart te gebruiken met een draagbaar apparaat zoals een digitale camera , is het meestal het beste om de kaart te formatteren met dat apparaat om de mogelijkheid van dat het niet herkend wanneer u deze erin voorkomen . Als dat geen optie is , kunt u echter de SDHC- kaart formatteren met uw computer . File System

in Windows 7 , kunt u kiezen uit de NTFS , exFAT en FAT32 bij het formatteren van een SDHC-kaart . FAT32 is compatibel met de meeste apparaten en niet - Windows-computers , maar staat niet toe dat de opslag van bestanden groter dan 4 GB , terwijl NTFS en exFAT verwijder de bestandsgrootte beperkt , maar worden slecht ondersteund op niet-Windows -platforms . Microsoft ontwierp het exFAT bestandssysteem voor verwijderbare opslagapparaten zoals SDHC-kaarten ; zijn gereduceerde systeem overhead kan betere prestaties dan NTFS op flash apparaten , maar besturingssystemen ouder dan Windows XP ondersteunen geen exFAT produceren
Toewijzing . grootte van de eenheid

de toewijzingseenheid
is de kleinste adresseerbare ruimte waarin een apparaat kan een bestand op te slaan . Bijvoorbeeld, als een SDHC-kaart heeft een allocatie -eenheid grootte van 64KB en je een 32KB bestand op te slaan op het, het bestand verbruikt 64KB op de SDHC-kaart omdat een allocatie -eenheid meerdere bestanden niet kan opslaan . Als u van plan bent om veel kleine bestanden op te slaan op de SDHC-kaart , kan een grote clustergrootte leiden tot verspilde ruimte . Omgekeerd kan een klein formaat toewijzing een geringe prestatie vermindering veroorzaken . Windows biedt ook een "Default toewijzing size" optie die je kunt gebruiken als je niet zeker bent .
Volumelabel

De " Volume Label " , optie kunt u de SDHC-kaart , die vervolgens verschijnt op de lijst van de opslagapparaten op de " computer" scherm in Windows te noemen. Als u verschillende SDHC-kaarten , kunt u het gemakkelijker vinden om de organisatie te behouden door het benoemen van de kaart volgens het type inhoud dat u van plan bent op te slaan op.
Quick Format

De " Format Quick " -optie stelt u in staat om uw SDHC- kaart te formatteren bijna direct . Deze optie slaat de standaard controles die Windows uitvoert voor media- integriteit en eenvoudig verwijdert het bestand index van het apparaat . Een volledige format verwijdert alle inhoud van het apparaat en de controles voor media- integriteit , maar kan enkele minuten in beslag nemen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Definitie van Basic Computer o…
·Over Pen Computers 
·Een knipperende cursor op Boot…
·Hoe maak je een Micro SD adapt…
·Wat is een diskette 
·Hoe te branden van een afbeeld…
·Hoe maak je een draadloos inte…
·Hoe maak je een harde schijf t…
·Hoe te vinden wat voor soort v…
  Related Articles
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Opties voor de iPad 
Hoe je films omzetten naar de iPad Opmaa…
Hoe te Documenten opmaken voor mijn iPad…
Wat Formaat van eBooks Kan ik lezen met …
Welke Boek Formaat zal een iPad Support?…
Aanbevolen Video formaat voor de Apple i…
Hoe te Formaat E-mails in een iPad 
Wat is de optimale video-indeling voor d…
  Hardware Articles
·Hoe een Oki 2624 Seriële Printer Print …
·Hoe kan ik tijd instellen op een Casio h…
·Hoe te Bluetooth installeren op een seri…
·Hoe te Games Transfer naar een SD-kaart 
·Mijn Lemark X4650 Zal niet worden uitgev…
·Hoe maak je een gaming computer te bouwe…
·Hoe de Motion Eye gebruiken op Sony VAIO…
·Hoe te Verstopte Inkjet Nozzles Reinig 
·Dell Inspiron Vs . IBM Thinkpad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com