Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een robot Car Build
Het bouwen van een robot auto is een van de meer eenvoudige inspanningen op het gebied robot . Omdat het ontwerp van een robot auto stukken kunnen integreren van bestaande onderdelen , is het niet zo moeilijk een werkend model samen te stellen . Wat je nodig hebt
RC CarWheel baseVelcro stukken ( 2 ) Professionele sterkte glue4 - weg receiver4 - weg controllerNickel - cadmium batteryServos ( 2 ) Dual - lock tape
Toon Meer Aanwijzingen
1

Scout rond uw huis . Wat heb je die gebruikt kunnen worden in je robot auto ? Vergeet niet, het basisontwerp van deze robot is een auto . Eenvoudige radiogestuurde stukken uit een RC auto -apparaat kan een lange weg te gaan in de basis te leggen voor je robot auto . Als je een RC auto of een soortgelijk apparaat hebt , zal uw werk makkelijker en goedkoper . Maak optimaal gebruik van wat je hebt bij de hand . Kopen van 2

Gebruik een wielbasis stuk uit uw bestaande RC auto , of een wielbasis van elke andere geschikte inrichting die past bij de afmetingen die u wenst voor uw robot auto . Het kan zo groot of klein als je wilt , maar zorg ervoor dat je wielen die het gewicht kan dragen . Uw wielbasis hebt alleen een platte , stevige paneel met vier wielen bevestigd rond de omtrek zijn, zo velen een speelgoedauto kan bieden wat je nodig hebt . Met de basis in de hand , voeg een stuk Velcro aan elke zijde van de wielbasis . U kunt een sterke lijm zoals professionele kracht lijm te gebruiken om dit te bereiken .
3

Zoek een ontvanger en een controller voor je robot auto . Deze zal u toelaten om te communiceren met , en controle , je robot . Je zal een controller en ontvanger die minstens een vierwegknop werkwijze willen . Een vier -standenschakelaar methode zal voor verticale en horizontale beweging op en neer , alsmede links en rechts. Bevestig de ontvanger naar de top van de wielbasis via een van de stukken van klittenband .
4

Vind een nikkel - cadmium batterij en bevestig deze aan de onderkant van de wielbasis via het andere stuk van klittenband.
5

Neem uw motoren die je hebt bij de hand . Het wordt aanbevolen om de macht van uw robot auto , gebruikt u twee servo's ( voornamelijk motoren ) en bevestig een aan elke kant van de top van de wielbasis , in de buurt van de omtrek . Het dubbele afsluittape doen .

Wire 6 alle componenten van de ontvanger . De batterij en de beide servo's moeten door de ontvanger worden aangesloten en draaien . Neem de draden die uit de servo en bevestig deze aan de kanalen aan het einde van de ontvanger . De twee servo's moet worden aangesloten in aangrenzende kanalen , terwijl de batterij moet worden aangesloten op het andere uiteinde van de twee servo's .
7

Test je robot auto en zorg ervoor dat je de volledige controle van de beweging . Je hebt nu een robot auto . Voeg eventueel speciale verbeteringen of decoraties als het je past .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat zijn Laptop Sleeves 
·De Intel Pentium 4 670 Central…
·DLT Vs . DDS 
·Hoe om gegevens van de ene com…
·Hoe om documenten te scannen n…
·Hoe maak je een computer voor …
·Hoe maak je een Hard Disk Wipe…
·Hoe kan ik Retrieve gewiste af…
·Hoe maak je een 3Com HomeConne…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je je schijf defragmenteren Met een …
·Mini Wireless Optical Mouse instructies 
·Hoe te starten vanaf een SATA Card 
·Hoe maak je een Power Supply Vervang in …
·Hoe maak je een harde reset van een Tosh…
·Hoe te verwijderen van een Aandeel te We…
·Hoe je muis Gedrag aanpassen op Windows …
·Hoe te Kleur aanpassen op een projector 
·Wat is een Dual Core mobiele processor ?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com