Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een computer voor Vrije Fix
Een veel voorkomende misvatting is dat je moet een professional te zijn om een ​​computer vast te stellen . Aangezien de technologie blijft vooruitgaan , is dit steeds minder waar . Personal computers hebben nu tientallen gratis , ingebouwde hulpprogramma ontworpen om u te helpen de controle over uw machine te nemen en vast veel problemen die zich kunnen voordoen . Het beste deel van dit is dat je niet hoeft om een ​​specialist te betalen voor dure diagnostiek of andere tests die u zelf kunt doen in een paar minuten lopen . Instructies
1

Controleer de Device Manager . Dit is een ingebouwde utility ontworpen om u te waarschuwen voor eventuele problemen die u hardware kan worden ervaren . Klik met de rechtermuisknop op het "Deze Computer " icoon op het bureaublad , selecteer "Eigenschappen ", klik dan op het tabblad " Hardware " en vervolgens de " Apparaatbeheer" . Deze actie zal een lijst met al uw hardware en geeft aan welke normaal actief zijn en welke problemen ondervindt . Het probleem hardware lijsten hebben ook tips vertellen je precies wat het probleem is en wat u kunt doen om het te repareren . Kopen van 2

Defragmenteer uw harde schijf . Vanuit het menu " Start " te selecteren " Alle Programma's ", "Toebehoren ", " Systeemwerkset " en daarna " Defragmentatie . " Uw computer herschikt gegevens op uw harde schijf op een manier om het allemaal gemakkelijker toegankelijk te maken . Dit kan de snelheid van uw computer en herstellen van eventuele problemen met de prestaties die u kan hebben .
3

Verwijder onnodige programma's die worden geladen bij het opstarten van de computer . Soms is een programma stelt zich te laden wanneer de computer wordt opgestart , die over het algemeen kan uw computer vertragen nogal wat. Klik op de knop "Start " en type " msconfig " in het vak "Uitvoeren " . Klik op het tabblad " Opstarten " en verwijder de vinkjes uit de vakjes naast de namen van alle programma's die u niet wilt automatisch worden uitgevoerd wanneer de computer wordt opgestart .
4

Stel uw internetverbinding . Als u problemen hebt met het internet op enige wijze , gewoon de voedingen van zowel uw modem en eventuele router die u gebruikt loskoppelen . Hiermee worden beide apparaten . Zodra u de stekker ze terug in , zal dit aandeel in eventuele verbindingsproblemen Internet die u ondervindt van de leeuw hebben bevestigd .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Desolder met behulp Tap…
·Hoe te stoppen Computer Toren …
·Sata Vs . Pata harde schijf 
·Hoe je foto's laden op SanDisk…
·Hoe kan ik foto's op een digit…
·Het toevoegen van een tweede p…
·Hoe maak je een draagbare hard…
·Hoe maak je een cd kopiëren n…
·Hoe te openen een Seagate 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PGBK inktpatroon op een …
·Hoe toegang Raven XT Met TCP 
·Wat is het verschil tussen een extern en…
·Hoe maak je een Gaming Computer 
·Hoe te vinden of een videokaart is PCI o…
·Hoe de batterijen te wijzigen op een Log…
·Hoe maak je een computer antidateren Wan…
·Hoe een Echo elimineren met een Sound Bl…
·Hoe maak je een interne dvd-drive conver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com