Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe Goedkope Stepper Motors
Het is heel gemakkelijk om goedkope stappenmotoren vinden voor uw project . Stappenmotoren kan zeer nuttig zijn in vele soorten projecten , zoals robotica , animatronics , zelfbouw CNC-machines , en geautomatiseerde mechanische projecten , onder anderen . Goede kwaliteit stappenmotoren kan worden gevonden voor goedkoop door het bergen van computeronderdelen of door het vinden van goede elektronica overschot bedrijven . Dit artikel helpt u wijzen in de richting van een aantal goedkope stappenmotoren . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Salvage aantal stappenmotoren uit oude floppy disk drives . De stappenmotoren in de floppy drives werden gebruikt om de lees beheersen /schrijf- positie van het hoofd . Elk type regelaar een ander aantal stappen een omwenteling voltooid , typisch tussen 100 en 400 stappen hebben . De hoek van elke stap zal zijn tussen de 3.6 graden en 0,9 graden , respectievelijk .

De oude 5 1/4 " -schijven van IBM 's , Amiga 's , Atari's , etc zal het makkelijker om mee te werken , maar zijn schaarser . De nieuwere 3,5 " drives bevatten ook stappenmotoren en hebben het voordeel van werken onder 5v . Kopen van 2

Salvage stappenmotoren uit oude printers . Veel oude printers bevatten stappenmotoren . Sommige van de beste stappenmotoren je kunt redden bent van oudere HP-printers , met name de Laserjet III printers . Deze bevatten een aantal vrij krachtige stappenmotoren en het beste van alles wat ze zijn zeer goedkoop of gratis .
3

zoeken stappenmotoren in de oude harde schijven . U moet oude harde schijven die doorgaans kleiner zijn dan 40 MB zijn. De motor die de schijf platters draaien maakt is niet een stappenmotor is een 3 -fase spindel motor . De stappenmotor is gelegen aan de actuator arm die de koppen beweegt de schotels . Je moet in staat zijn om oude harde schijven te vinden voor goedkoop of gratis met het oog op te halen een paar extra stappenmotoren .
4

Zoek oude cd-of dvd-branders . Cd-en dvd-branders bevatten doorgaans stappenmotoren . Ze worden gebruikt om de positie van de optische sensor controleren . De stappenmotor is om de exacte positie van de sensor nodig is om media te branden controleren . Sommige oudere CD-stations kunnen ook stappenmotoren . Nieuwere cd-en dvd -drives die zijn ontworpen om net gelezen media hebben alleen DC-motoren .
5

zoeken stappenmotoren op ebay of van elektronica overschot winkels zoals elektronische goudmijn , alltronics , en H & R overschot . Er zijn veel meer elektronica overschot winkels online , zoek op " elektronica overschot" op uw favoriete zoekmachine . Deze bedrijven hebben het werk voor u gedaan . Ze hebben oude stappenmotoren gevonden en verwijderde hen . Ze zullen meestal ook een lijst van de specificaties voor de stappenmotor . Dit is een geweldige manier om goedkope stappenmotoren vinden .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe USB -poorten Clean 
·Hoe maak je een Memory Card Re…
·De rekenkracht van de Intel Co…
·Hoe maak je een Memory Card Re…
·Wat is de Laptop DST Short Tes…
·Hoe te Sluit een SATA- schijf …
·Hoe kan ik opmaken een Transce…
·Hoe worden bestanden opgeslage…
·Hoe om gegevens te herstellen …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Seagate External Hard Dr…
·Hoe kan ik een virtuele machine op een F…
·Hoe te Refill een HP LaserJet 1010 toner…
·DVD Format Types 
·Hoe Memory In een HP Dv8000 
·Hoe je de harde schijf vervangen in de a…
·Hoe maak je een computer Hook om een ​​V…
·Hoe te Maxtor One Touch 4 Plus Installee…
·Hoe je 35mm dia's overbrengen naar een P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com