Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Web cams gebruikers toestaan ​​om direct te communiceren met hun vrienden en familie
Hoe maak je een video met een webcam maken . Hoewel deze camera's kunnen worden gebruikt voor live video conferencing , kunnen ze ook worden gebruikt om video die online of aangepast elkaar kunnen worden geplaatst voor meer complexe werken opnemen . Met behulp van een webcam en wat extra software , kan video gemakkelijk worden opgevangen door vrijwel elke gebruiker . Wat je nodig hebt
Webcam en Computer
Web cam opnamesoftware
Toon Meer instructies
Hoe een video te maken met een webcam
1

Onderzoek en koop een webcam die bij u past . Bij het kopen van een webcam die zal worden gebruikt om video op te nemen , is het belangrijk te kijken naar producten van een hogere kwaliteit . Je zult moeten zorgen voor de resolutie is 640 x 480 , die twee keer de standaard camera resolutie . Ook de web cam zal moeten opnemen met een frame rate van minstens 30 frames per seconde . Kopen van 2

Controleer of uw computer kan de webcam die u koopt behandelen . Oudere systemen hebben een hardere tijd het opnemen van video en de kwaliteit kan worden aangetast . Er zijn webcams die de beeldverwerking uitgevoerd binnen de camera zelf , een aankoop met deze functies als u zich zorgen maakt uw computer zal niet tot de taak

Download Web 3 . cam video- opname software . Veel web cams zullen hun eigen opname software omvatten dus , afhankelijk van uw behoeften , moet u upgraden naar meer krachtige software . Rekening houden met het type video dat u wilt opnemen . Als je alleen het opnemen van video van een enkele persoon praten , dan heb je geen andere software nodig hebt . Video met veel schoten , locaties , en de verlichting zullen moeten opnemen en bewerken van software.
4

Installeer de webcam op uw computer , alsmede eventuele extra software . Volg de instructies van de fabrikant voor het monteren van de camera en voor de beste locatie op de computer om de camera te houden .
5

Begin loopt de webcam op zijn eigen om de video te testen . Hier wordt licht en hoeken , en de gevoeligheid van de webcam de microfoon aanpassen . Gebruik het web cam software om eventuele aanpassingen aan de resolutie , video- formaat en de framerate te maken voordat een video -opname -sessie .
6

Start de webcam opname software , evenals de webcam . Stel het bestandstype dat u wilt de video opslaan als ( zoals Flash , Windows Media , AVI of MPEG ) . Maak de laatste aanpassingen en dan beginnen met het opnemen van uw video . Verlaat de tijd aan het begin en einde van de video, die daarna kunnen worden bewerkt uit .
7

Na de video -opname is voltooid , gebruikt u de webcam opname software om de video te bewerken , hetzij door het uitsnijden van segmenten of patchwork twee video's samen . Nadat de video is bewerkt en opgeslagen , kunt u deze sturen naar vrienden of online wilt voor het bekijken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de Explorer 8300 Firmware …
·DIY Copy Stand 
·Hoe maak je een HDD Recovery F…
·Forensische Analyse van Comput…
·Hoe te vervangen een Case Fan 
·How to Set Up Jumpers op een c…
·Hoe kan ik een Xbox 360 Hard D…
·Hoe controleert de ventilators…
·Hoe een EEE PC 1000 Wi - Fi Ca…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je SATA & IDE installeren op een moe…
·Over Refurbished Apple Computers 
·Hoe te converteren een Super 8mm film na…
·Hoe maak je een smartcard Test 
·Hoe maak je een Logitech Bluetooth Mouse…
·Over DJVU Files 
·Hoe te Turn op een IBM Thinkpad 
·Hoe AGP identificeren 
·Hoe te Germs Get Off Your laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com