Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een modelnummer
Meestal wanneer u een reparatie nodig hebt of een vraag over een elektronische , moet u technische ondersteuning te voorzien van een modelnummer zodat ze weten wat informatie met u te delen . Echter , modelnummers zijn niet altijd gemakkelijk te vinden , vooral op kleine computer onderdelen . Hoewel er geen een locatie kunt u modelnummers vinden want het is afhankelijk van het product en de fabrikant , zullen de volgende stappen helpen je ze vinden op verschillende items . Instructies
Plaats van het modelnummer op Diverse Producten
1

Zoek het identificatielabel op de externe harde schijf . Dit is meestal waar u het modelnummer vindt , hoewel de locatie varieert met elke fabrikant . Het modelnummer van Maxtor harde schijven zijn alfanumerieke en 7 tekens lang , en zijn meestal de eerste tekens van de " TLA " of " EDA " assemblage nummer . Seagate harde schijven plaatst het modelnummer op de bovenkant van de drive deksel en ze beginnen met de letters ST . Het modelnummer voor Hitachi harde schijven volgt meestal het woord " model " op de harde schijf label en het nummer is meestal 8 tot 15 tekens lang zijn. Kopen van 2

Draai een laptop over om het model te vinden nummer , omdat je vaak vinden op de onderkant van het systeem , op het etiket en na " type" of " model." In het alternatief , sommige laptops doen positie het modelnummer op de voorkant rechter paneel van het systeem .
3

Bekijk de achterste chassis etiket van een desktop- toren aan het modelnummer voor die eenheid te lokaliseren . Sommige desktops hebben ook een label aan de zijkant van de toren dat deze informatie kunnen bevatten .
4

Zoek uw huishoudelijke apparaten voor modelnummers op verschillende locaties . In het algemeen , koelkast modelnummers zijn op een label aan de binnenkant . Een vrijstaande bereik kan het modelnummer vermeld op het frame van de reeks hebben , soms achter de opberglade . Kookplaat modelnummers zijn vaak aan de onderkant van de doos brander . Wasmachine modelnummers zijn vaak aan de binnenkant van het deksel ( top load ) of in de deur (voor belasting ) , en drogers hebben meestal modelnummers binnenkant van de deur ook.
5

Post een vraag over een forum met betrekking tot uw product als u nog steeds problemen hebt met het vinden van het modelnummer . Een andere optie is om contact opnemen met technische ondersteuning voor uw specifieke product . Ook zullen de meeste handleidingen geven waar om het modelnummer te vinden .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een telefoon Switc…
·Hoe volledig wissen van een ha…
·De geschiedenis van Storage De…
·Hoe Hook Mijn Sylvania Minitab…
·Hoe kan ik online bestanden op…
·Hoe kan ik een Dell Hard Drive…
·Belang van Processing Cores 
·Hoe te wijzigen AutoPlay 
·Hoe te formatteren en opnieuw …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een externe harde schijf Diag…
·Hoe maak je een toetsenbord Take Off van…
·Hoe maak je een HP 5Si Toon Verwijder 
·How to Get Back verwijderde gegevens van…
·USB Drive Problemen met Windows Vista 
·Hoe Hook Up een Microspeed PC - Trak Del…
·Hoe je HP Laserjet 4 Plus Met behulp van…
·Mijn Presario 2190 heeft Geen Geluidskaa…
·Hoe -naar-VGA Cables Split 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com