Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een X86 Computer
? De Intel X86 -productlijn is een verhaal van de meest gebruikte computer-apparaat ooit verkocht . Vanaf de introductie is deze CPU architectuur zet de standaard in de pc- industrie met vele andere fabrikanten volgen hun ontwerp . De " X " is een variabele gebruikt in plaats van een specifiek nummer op alle versies van de X86 familie , zoals de 80286 , 80386 , 80486 en dergelijke aanwijzen . Geschiedenis

Toen Bob Noyce en Gordon Moore liet Fairchild Semiconductor een bedrijf genaamd NM Electronics gevonden , is het twijfelachtig dat iedereen de ongelooflijke gevolgen deze beslissing zou hebben op de wereld had kunnen voorspellen . Wanneer NM Electronics de rechten op de naam gekocht , Intel de reis begon in alle ernst . Het ontwerp evolutie van de X86 CPU , het acroniem dat staat voor Central Processing Unit , kan worden beschouwd als de belangrijkste technologische bijdrage aan de mensheid in de geschiedenis .
IBM PC

de keuze van IBM om de Intel 8088 -processor gebruikt in de zeer vroege jaren 1980 creëerde een standaard die nog steeds aan deze dag. De 8088 CPU direct leidde tot de 8086 , die de eerste X86 processor lijn , een product dat vandaag naar voren blijft was .
Apple

In 2006 , toen Apple Computers officieel aangekondigd dat de volgende generatie van hun populaire Macintosh lijn zou worden aangedreven met een Intel X86 processor , noodlandingen de IBM PowerPC CPU , de aanvaarding van het Intel-platform was verzekerd . Momenteel zijn alle van Apple's systemen maken gebruik van de Intel-platform van CPU's met inbegrip van hun X86 - 64 architectuur .
X86 - 64

De eerste X86 processor had een 16 - bit architectuur , en dit ontwerp uitgevoerd door de 80286 . Met de introductie van de 80386 -processor in 1985 , werd de architectuur uitgebreid naar 32 bits , en dit duurde tot 2003, toen AMD introduceerde een 64 bit CPU , bekend als de Opteron . Opgemerkt dient te worden dat buiten de Intel standaard andere fabrikanten 64 bit CPU's hadden geproduceerd , maar deze werden niet opgenomen in de de IBM PC of PC Compatible markt voor AMD's Opteron 's introductie .
Future

Terwijl de high tech industrie kan draaien snel met de introductie van een nieuw product , heeft de Intel X86 -platform alle alternatieven tot nu toe verzet . De vraag blijft of de consument zal blijven nieuwe computer die is uitgerust met Intel's CPU's in de nooit eindigende zoektocht naar meer rekenkracht te schaffen . Zeker gebruikers bestaan ​​die meer rekenkracht kunt gebruiken wanneer het wordt aangeboden , maar de meerderheid van de gebruikers hebben al meer rekenkracht dan kunnen ze effectief in gebruik genomen . Een belangrijke motivatie voor verhoogde rekenkracht is wanneer Microsoft een nieuw besturingssysteem , net als bij elke volgende versie meer geheugen en rekenkracht nodig is .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te verwijderen van USB Fla…
·Voordelen & Nadelen van 64 Bit…
·Hoe reinig ik van Mijn Compute…
·Hoe je bestanden opslaan op ee…
·Hoe de Valeriaan Plant Gebruik…
·Problemen met een USB-hoofdhub…
·Hoe te configureren ISEE 
·Hoe kan ik drivers voor USB-ap…
·Hoe maak je een SATA harde sch…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·How to Get Rid van een cd - rom -partiti…
·De RAM specificaties van een Dell Inspir…
·Hoe maak je een Graphics Driver Wijzigen…
·Hoe uw eigen USB -hub bouwen 
·Hoe te Beperkingen op een iPad Reset 
·Hoe maak je een Wireless Repeater Instal…
·Glossy Vs . Ontspiegeld MacBook 
·De Beste Kleine Laptop Computers 
·Hoe Hook Up Your Fax op uw computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com