Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een Power Strip
De nederige stekkerdoos , gevonden in zoveel huizen en bedrijven , is een essentieel stuk van elektronische spullen die de aansluiting van meerdere apparaten mogelijk maakt , met modellen die bescherming tegen overbelasting stroom kan leveren , stroomstoten en brownouts en filter "vuile" energie . De punten om te overwegen wanneer het winkelen voor stekkerdozen kan ertoe leiden dat u uw huidige setup te heroverwegen . Identificatie

Surge
en overbelasting zijn niet hetzelfde , en is een veel voorkomende misvatting van stekkerdozen . De meeste stekkerdozen zijn een soort van bescherming tegen overbelasting in de vorm van een pop - out schakelaar mechanisme, dat reizen elektrisch circuit uitgeschakeld wanneer er te veel high - power apparaten zijn aangesloten , of als er een elektrische storing optreedt met een apparaat of de strip zelf .

Overspanningsbeveiliging
wordt alleen aangeboden op stekkerdozen die deze functie opgeeft . Overspanningsbeveiliging begrenst pieken in de spanning die soms optreden tijdens onweer , of als er problemen met de elektrische installatie van een gebouw of hulpprogramma elektriciteitsnet te ontwikkelen . Stroompieken kunnen beschadigen gevoelige elektronische apparatuur , die altijd moeten worden beschermd door een dergelijke eenheid .
Gebruikt

Reserve macht
, algemeen genoemd een UPS ( Uninterruptible Power Supply ) , is beschikbaar op stekkerdozen opgeven van deze functie . Een UPS stekkerdoos biedt beperkte batterij back - up power wanneer de stroom uitvalt , waardoor de gebruiker veilig afsluiten computers en andere apparaten . UPS power strips ook apparatuur te beschermen tegen brown - outs , die zijn tijdelijke druppels in spanning die kan leiden tot apparaten om te falen of storing .
Overwegingen

Socket arrangement
is een belangrijke overweging bij het vergelijken van stekkerdozen . Bij sommige apparaten kan de rotatie van stopcontacten in horizontale en verticale posities , of kunnen hebben sockets verder uit elkaar , zowel die efficiënter ruimte voor het gebruik van AC -adapters toestaan ​​. AC -adapters gebruikt met standaard stekkerdozen hebben altijd bewezen frustrerend , omdat ze meestal vereist het opgeven van een of meer extra stopcontacten . Maken van aantekeningen op uw elektrische snoer regeling zal helpen bij het kiezen van de juiste stekkerdoos stopcontactconfiguratie .
Waarschuwing

" Dirty " power
is de stroom van elektriciteit met kleine spikes en druppels in spanning , veroorzaakt door andere elektrische apparaten in het circuit , of via het elektriciteitsnet zelf . Moeilijk op te sporen , vuile stroom regelmatig voorkomt en kan leiden tot defecten , storingen of verminderde operationele efficiëntie . Terwijl de meeste elektronische apparaten en toestellen zijn ontworpen om te werken met kleine schommelingen in de spanning , kan vuile stroom verminderen de prestaties , met name in audio -en video- toepassingen , waar het soms kan zijn hoorbaar en zichtbaar . Stekkerdozen die macht filtering te bieden worden het meest gevonden in de combinatie UPS- apparaten .
Misvattingen

meeste elke stekkerdoos
is uitgerust met een schakelaar en verlichte indicator . Het was ooit alom gedacht dat inactieve elektronische apparaten trok verwaarloosbaar elektrische stroom , en snijdend vermogen zou het apparaat een of andere manier schadelijk . Beiden hebben bewezen vals te zijn , en het afsluiten van apparaten wanneer niet in gebruik kan echte besparingen toevoegen aan elektrische wissels . Centrale macht switches zijn een eenvoudige en handige manier om energie te besparen , en mag niet worden verwaarloosd .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je foto's opslaan op een D…
·Een ventilator verbetert de bl…
·Hoe te Gooi Computers in Dougl…
·De Sony PlayStation 3 ( PS3 ) …
·Hoe de WD SmartWare- partitie …
·Hoe maak je een Syslinux opsta…
·Hoe u de schijf naar Boot op d…
·Hoe te starten vanaf een herst…
·Tekenen van Hard Drive Failure…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe je twee videokaarten installeren wan…
·Hoe om te achterhalen wat Edition van Sh…
·Hoe te OSX Installeren vanaf een Flash D…
·Hard Drive Recovery Equipment Gereedscha…
·Cache Database Vs . Relational Database 
·Demontage Aanwijzingen voor Altec Lansin…
·Wat is Memory aanpakken in een computer …
·Hoe kan ik een laptop batterij Prime 
·Hoe maak je een Epson Cx7400 Continuous …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com