Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Dell Axim X30 Hulp & Problemen
De Dell Axim X30 Pocket PC blijft een zeer populaire Windows Mobile -apparaat , enkele jaren na de release . De 624 MHz processor en ingebouwde draadloze toegang van de high - end X30 gunstig in vergelijking zelfs aan de huidige personal digital assistants . Als u een X30 eigenaar , weten hoe je een aantal veel voorkomende problemen op te lossen en het verbeteren van de prestaties van uw apparaat kan helpen houden u op het hoogtepunt van mobiele productiviteit . Batterijduur

Het heldere scherm en de draadloze adapter van de X30 zijn twee van de grootste factoren verlagen van de levensduur van de batterij . Om de batterij van uw X30 , dimmen het scherm zoveel als je kan verdragen , en draadloze toegang uitschakelen behouden als u geen gebruik maakt van het internet . Daarnaast kan een nieuwe batterij worden aangeschaft om een batterij die niet langer een aanvaardbare lading te vervangen . Dell niet meer produceert batterijen voor de X30 , maar compatibel derden batterijen worden geproduceerd onder de Mugen Macht merk.
ROM-update

Dell
vrijgegeven verschillende ROM-updates voor de X30 . De laatste van deze is de A06 ROM , uitgebracht in 2005 . Deze update verbetert de levensduur van de batterij door het optimaliseren van draadloze stroom verbruik en werkt de Bluetooth- stack . Deze update is essentieel voor alle X30 eigenaars . ROM-updates zijn cumulatief , de A06 ROM zal ook alle vorige updates bevatten
Backup Battery

De X30 draait Windows Mobile 2003 SE , die bepaalde gebruiker bespaart . gegevens te vluchtig geheugen . Dit geheugen vereist een kleine hoeveelheid stroom om data te behouden . De batterij in de X30 mag nooit worden toegestaan ​​om volledig leeg als gegevens verloren gaan . Daarnaast is de X30 voorzien van een kleine secundaire batterij, die is de back-up batterij . Dit is opgenomen als service voor eigenaren met meer dan een primaire batterij , de back-up batterij kan de macht van het toestel voor een paar momenten , terwijl de primaire batterij is veranderd . Als de back-up batterij haar vermogen om een heffing te houden verliest , moet het worden vervangen . De back-up batterij die gebruikt wordt door de X30 is de goedkope V20HR . Het proces om deze batterij te vervangen moet u het apparaat uit elkaar , een taak best behandeld door een ervaren technicus .
Today Screen

Op de X30 , het Today-scherm is gelijk naar het bureaublad van Windows . Het is het eerste scherm te zien als het apparaat wordt gestart en het is van hieruit dat alle programma's worden gelanceerd . SPB Pocket Plus is een Windows Mobile- enhancement programma dat een grote mate van flexibiliteit toevoegt aan het scherm Vandaag , helderheid en kracht controles , tabbladen voor extra scherm Vandaag plugins , en meer toe te voegen . Daarnaast , het lost een van de meer lastige vraagstukken in de X30 , standaard , als het pictogram Sluiten wordt gebruikt in een programma , het programma blijft wonen in het geheugen . Uiteindelijk , de X30 onvoldoende geheugen om nieuwe programma's te openen , waarbij het ​​moeizame proces van het handmatig sluiten van programma's om geheugen vrij . Met SPB Pocket Plus , de sluitpictogram echt sluit programma's .
Toetsenbord vervanging

De Windows Mobile on - screen toetsenbord heeft de neiging om een belangrijke klacht onder X30 bezitters , als gevolg de kleine toetsen en de moeilijkheid van gebruik . Resco Keyboard Pro is een toetsenbord vervangend programma dat het Windows Mobile toetsenbord verwijdert en vervangt deze door een indeling die lijkt veel meer als een standaard toetsenbord van de computer . Daarnaast heeft het een optionele " duim -modus ", waardoor tekstinvoer zonder stylus , net als de iPhone .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de positie van een IDE -ka…
·Hoe maak je een Hi - Speed ​​U…
·Hoe te verwijderen partities o…
·Hoe maak je een Picture CD Rea…
·NTFS Vs . FAT-partitie 
·Hoe maak je een lege schijf fo…
·Hoe maak je een harde schijf k…
·Hoe maak je een geheugenkaart …
·Hoe te kopiëren van een diske…
  Related Articles
Hoe de ooVoo op een Dell of een iPad dow…
Verschil tussen Dell Mini & iPad 
Hoe kan ik een Dell C600 -dock gebruiken…
Hoe te openen een Dell 220 Tower Case 
Hoe kan ik open de zaak van mijn Dell Di…
Hoe Hook Up een Dell Precision 370 op ee…
Dell T3500 Moederbord Specs 
Wat is het verschil tussen een Dell T550…
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
  Hardware Articles
·Hoe naar het Midden - Click -emulatie Ve…
·Hoe de CPU Upgrade voor een Dell 9300 La…
·Wat is een Rapid Prototyping Model 
·High Speed ​​USB vs Firewire 
·Hoe je het moederbord vervangen op Windo…
·Hoe maak je een cd-drive Code 39 Error F…
·Hoe om te controleren BIOS voor Probleme…
·Hoe maak je een ATI SB450 driver install…
·Hoe te verwijderen van USB Flash Drives 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com