Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Soorten Computer Processoren & wat ze betekenen
Een processor van de computer is in wezen de hersenen van de computer : Het voert instructies om functies uit te voeren . In moderne computers , de CPU komt een chip als een geïntegreerde schakeling . Deze units verschillen op basis van factoren zoals de instructieset waarop zij opereren , snelheid , fabrikant , aantal cores verwerking en word formaat . Grote fabrikanten van de meeste moderne personal computer processors zijn Intel en AMD . Pentium

Misschien wel de meest bekende processor naam van alle tijden , de Pentium -serie processors zijn geweest tot de grootste successen van Intel's ooit . Meerdere processoren zijn vrijgegeven onder deze naam , en de huidige line-up is gewoon de naam Pentium . Na het houden van de rang van Intel's vlaggenschip processor product voor thuisgebruikers voor meer dan een decennium , de Pentium line-up is nu mid - range aanbod van de fabrikant na de release van de Core 2 . Laatste van vandaag Pentium processoren zijn gebouwd met behulp van 32 - nm -technologie - een maat voor de fysieke component compactheid niveau van de processor , hoe kleiner , hoe beter - en bieden snelheden tot 2,8 GHz met een 512 - KB L2-cache en een 3 - MB L3 Cache . Dual- core modellen werden eerder ook al aangeboden en waren populair vooral onder laptop fabrikanten , en kwam in zowel 32 - bit als 64 - bit varianten .
Core 2

deze line-up van 45 - nm microprocessoren van Intel vervangen de Pentium -serie als het bedrijf het vlaggenschip processor aangeboden aan thuisgebruikers . Bij de lancering in 2006 , werd de serie bestaat uit single core ( Solo ) , dual core ( Duo ) en quad core ( Quad ) modellen , met de Core 2 lineup steeds grote populariteit door het brengen van echte high -performance multiprocessor macht aan de massa . De Core 2 Duo blijft nog steeds populair bij de nieuwste modellen met snelheden van 3,3 GHz . Diverse nieuwe technologieën worden ondersteund door de Core 2 line-up , waaronder virtualisatie , dat wil zeggen , de mogelijkheid om native emulaties van andere platforms , Execute Disable Bit ; Trusted Execution Technology voor extra beveiliging , en Active Management Technology voor beheer op afstand , zelfs wanneer de PC is in slaapstand . Stroomverbruik is ook beduidend lager dan Intel's andere , minder geschikte dual core aanbieden - de Pentium D.
Phenom II

Fabrikant AMD - de enige microprocessor fabrikant naast Intel om een aanzienlijk marktaandeel te winnen - de Phenom II is de fabrikant vlaggenschip aanbod voor thuisgebruikers . Gebouwd met behulp van 45 - nm technologie , de line-up en biedt multi-core processors met twee , drie , vier en zes core modellen beschikbaar . De 64 - bit modellen zijn allemaal compatibel met 32 - bit , en beschikken over maximaal 6MB L3 cache gedeeld tussen de kernen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hard Drive Reparatie Tips 
·Over Dual DVD Writers 
·Hoe kan ik een externe HDD boo…
·Wat is een Bezel in een cd - r…
·Hoe maak je een grafisch Fligh…
·Hoe de TI 84 Calculator om Log…
·Het verschil tussen Flash en E…
·Wat zijn Ongebruikte Wortel US…
·Hoe te Fouten & Format USB Fla…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
De voordelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te weten of uw grafische kaart draai…
·Hoe maak je een interne harde schijf voo…
·Aanbevolen Externe Harde Schijven 
·Hoe Computer dataformaat 
·R280 Vs . R300 Printers 
·Hoe kan ik een Kindle in MLA Cite 
·Hoe je iCal synchroniseren met een iPad …
·UPS Technologie Strategie 
·Hoe maak je een nieuwe processor op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com