Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een Bezel in een cd - rom ?
Op een cd - rom-drive , de bezel is het onderdeel dat de voorkant van de lade omringt . De bezel is algemeen plastic en gekleurde beige of zwart en wordt gelijk met de voorkant van de computerbehuizing geïnstalleerd . Doel van de bezel is zowel decoratief als functioneel , en je kan meestal vervangen indien nodig. Doel

Het primaire doel van een CD-ROM drive bezel is om de computer een uniforme cosmetische uiterlijk te geven en houdt stof in de binnenkant van het station en de beschadiging van de gevoelige interne componenten . Bovendien kan een CD-ROM drive bezel hebben een knop waarmee u een disc uit te werpen .
Markeringen

Vaak is een optische schijfeenheid bevat markeringen beschrijven van de functies drive . Bijvoorbeeld , de markering " Compact Disc herschrijfbare " geeft het vermogen van een schijf om gegevens op cd - rw- schijven branden . Enkele van de andere markeringen kunt u vinden onder " Compact Disc Recordable " - betekent de mogelijkheid om gegevens op cd - r-schijven te branden - en " Compact Disc CD-ROM , " geeft de mogelijkheid om CD-ROM discs gelezen < . br >
Redenen voor het vervangen van

Computers
zijn compatibel met een breed scala van optische drives , en je zou graag van uw computer originele schijf te vervangen door een verbeterd model . Echter , kan de bezel van het nieuwe optische station niet overeenkomt met de kleur of materiaal van het chassis van de computer . Het verwijderen van het montagekader van de oorspronkelijke optische drive en installeren op de nieuwe schijf lost dit probleem op .
Vervangen

Om een optische schijfeenheid vervangt , u over het algemeen moet een paperclip en schroevendraaier . Na het verwijderen van de schijf van uw computer , zoekt u de schijf uitwerpen gat aan de voorkant van de ring en steek de paperclip om het station te openen . Kijk voor ontgrendellipjes achter de bezel en druk voorzichtig met de schroevendraaier om de ring los te maken van het lichaam van het station . Een typische notebook optische drive heeft een uit een stuk bezel , terwijl een desktop optische drive heeft een tweedelig bezel inclusief een component voor de aandrijving lichaam en een ander voor de lade . Installeer de nieuwe bezel door het in de voorkant van het station of de lade en duwen totdat deze op zijn plaats klikt .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De Arduino open source elektro…
·Hoe controleert de E Drive 
·Computer Cable Management Tips…
·Machtigingen op een Maxtor ext…
·Kenmerken van Random Access Me…
·DVD RW Vs . CD RW 
·Hoe te DWG Vertalen naar DGN 
·Hoe te testen headset microfoo…
·Hoe herken ik de overdrachtsne…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen Socket 478 en…
·Hoe om bestanden te verplaatsen van een …
·Hoe te Analoge Audio op MacBook Hardware…
·Verschillen tussen Epson TM - U220D & TM…
·Wat is de oorzaak een brandlucht Van een…
·Hoe maak je een Radio naar Computer Kabe…
·Hoe te Overclock een AMD Sempron 2800 
·Hoe kan ik een reeds gebrande Mini DVD f…
·Hoe het opzetten van de WNR3500 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com