Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een Volt Ampere
? Een volt ampère is de eenheid voor schijnbaar vermogen . Het schijnbaar vermogen is wat er daadwerkelijk door een gedeeltelijk reactieve belasting gebruikt . Dit verschilt van ware kracht , die de kracht die wordt toegepast op de lading en is wat gemeten residentiële elektriciteitsmeters . Mede reactieve belastingen omvatten computers , airconditioners en koelkasten . Macht

Macht
in een gelijkstroom circuit wordt gegeven door het product van de spanning en de stroom als volgt P = V * I Watts . In een gelijkstroomschakeling , loopt de stroom altijd in een richting . Power is een maat voor de energie die of door de schakeling per tijdseenheid . Bijvoorbeeld , een batterij zet chemische energie in elektrische energie en levert het in een tempo bepaald door de macht .
Wisselstroom Circuits

wisselstroom circuits van de huidige veranderingen richting periodiek , evenals de spanning . Hun variaties kan worden beschreven met behulp van sinusgolven . Bijvoorbeeld de huidige kan worden geschreven als i = I * cos ( w * t ) en de spanning als v = V * cos ( w * t ) , waarbij cos ( ) is de cosinus functie , I en V zijn de maximale waarden die stroom en spanning kan in een cyclus , t de tijd is en w de frequentie . In de Verenigde Staten , commerciële elektrische stroomverdeling systemen gebruiken een frequentie van 60 Hertz .
Resistive Load

Als de variatie in de stroom en spanning golfvormen identiek zijn , dan is de macht is resistief . Identieke variatie in de golfvorm betekent dat zij stijgen en dalen op hetzelfde moment, dus zowel piek tegelijk , achteruit tegelijkertijd en de laagste waarde bereikt tegelijk . In dit geval worden alle vermogen op de belasting door de lading . Lampen zijn een voorbeeld van een ohmse belasting .
Reactief Load

Wanneer de stroom en de spanning stijgen en dalen op verschillende tijdstippen , de twee sinusvormige golfvormen wordt gezegd dat zijn uit fase en de lading is reactief . Het faseverschil vertegenwoordigt het verschil in de cyclus van de twee golven . Bijvoorbeeld een golf kan worden bereikt zijn piek waarde , terwijl de andere nadert zijn laagst . In dit speciale geval is de fase is 90 graden en de stroom en spanning wordt gezegd dat ze niet in fase zijn . Wanneer de stroom en de spanning is uit fase de belasting is puur reactief .
Deels Reactief Load

echte wisselstroom circuits de lasten zijn deels reactief en deels resistieve , en meestal de stroom en spanning uit fase met 45 graden en niet negentig . Dit betekent dat als een grootheid stijgt het andere ook stijgen en is niet te ver achter . Het zal zijn piekwaarde bereikt kort na de eerste doet .
Schijnbaar vermogen

Het schijnbare vermogen is het door de belasting ontvangen in een deels reactief circuit macht. Door het faseverschil tussen de stroom en spanning van de toegepaste stroom verschilt van de kracht die wordt gebruikt door de belasting . De toegepaste kracht heet de ware kracht en heeft de eenheden van watt , terwijl de schijnbare vermogen heeft de eenheden Volt Ampere te onderscheiden . Voor sinusoïdale variaties in de stroom en spanning van de toegepaste stroom Papplied houdt verband met het werkelijke vermogen Ptrue door de formule Ptrue = Papplied * cos (fase ) , waarbij fase is het faseverschil tussen beide golven .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een IBM ThinkPad B…
·MSI Error Repair Tools 
·Problemen Burning foto's op ee…
·Hoe de ventilator te vervangen…
·Wat zijn de bandbreedte Eisen …
·De meest voorkomende Computer …
·Hoe Hook Up a Slave Hard Drive…
·Hoe partitie een 320GB schijf 
·Hoe maak je verbinding een SAT…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te openen Mijn Clipboek naar Smart W…
·Emachine W3503 Moederbord Specs 
·Hoe te openen Latch voor een Acer Aspire…
·De iPad Made Easy 
·Hoe te Audio drivers opnieuw te installe…
·Hoe maak je een Gateway Laptop Touchpad …
·De voordelen van een Bluetooth Mouse 
·Geheugen Specificaties voor een Acer Asp…
·Hoe maak je Deep Clean een Canon iP6700D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com