Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
De voordelen van een Bluetooth Mouse
Een Bluetooth- muis maakt gebruik van Bluetooth -technologie , die op gigahertz frequenties , voor een draadloze verbinding . Via een speciale dongle ingebracht in USB -sleuf van de computer , de muis kan communiceren met de computer verschillende afstanden en oppervlakken . Terwijl over het algemeen duurder dan de USB- tegenhanger , een Bluetooth-muis heeft een aantal voordelen ten opzichte van de concurrentie . Geen Cords

Bluetooth -technologie
maakt een muis te zijn volledig draadloos . Een Bluetooth-adapter gestoken in de USB poort van een computer laat het apparaat communiceren met de computer . De afwezigheid van de muis draad betekent minder rommel in uw werkgebied . Bluetooth heeft ook een meer indrukwekkende reeks van communicatie dan een normale draadloze muis . Het gemiddelde bereik van een conventionele muis is 12 meter , terwijl een Bluetooth-muis heeft een bereik van 30 meter of meer .
Dependability

Een Bluetooth-muis is betrouwbaarder dan men met een andere draadloze technologie . Dit komt omdat een Bluetooth muis werkt op frequenties die niet zo druk zijn als deze die voor meer algemene draadloze apparaten . Door het gebruik van gigahertz frequenties , Bluetooth zorgt voor een betrouwbare verbinding . Bovendien , Bluetooth -technologie voorkomt interferentie van andere draadloze apparaten die toevallig in hetzelfde frequentiegebied .
Macht

Een Bluetooth-muis doorgeeft aan een computer met minder energie dan vergelijkbare toestellen . Dit betekent een langere levensduur van de batterij voor de muis . De gemiddelde levensduur van de batterij voor een Bluetooth-muis is drie maanden . Sommige modellen zijn uitgerust met oplaadbare batterijen gevoed via een USB -poort met behulp van een speciale kabel . Geen batterijen zullen na de eerste aankoop weer nodig zijn .
Easy Setup

Een Bluetooth-muis is eenvoudig op te zetten , want het is volledig compatibel met Windows XP , Vista en Windows 7 . In de meeste gevallen , setup is net zo eenvoudig als het aansluiten van de adapter . Als u gebruik maakt van een Apple Macintosh computer geproduceerd na 2007 , zal uw computer Bluetooth-apparaten automatisch te detecteren - geen dongle nodig . Het moeilijkste deel van het opzetten van de muis op een Mac is ervoor te zorgen de Bluetooth -functie is ingeschakeld in het besturingssysteem .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Wat een drie-knops muis ? 
·Wat is de betekenis van de fun…
·Laptop herkent geen Mini SD Ca…
·Hoe de Touchpad activeren op e…
·Hoe kan ik mijn toetsenbord te…
·Hoe kan ik een MX5000 Keyboard…
·Touchpad Vs . Mouse 
·Hoe een umlautsteken gebruiken…
·Hoe kan ik een laptop Key verv…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een IDE DVD -brander install…
·Hoe maak je een Karaoke Laser Disk tab 
·Wat zijn Geavanceerde BIOS-functies ? 
·Hoe kan ik een partitie verwijderen Wann…
·Wat doet Extra geheugen doen om een comp…
·Hoe de DVD drive verwijderen Vanuit een …
·Hoe een HP Laptop Overclock 
·Hoe te Sluit een externe harde schijf om…
·Wat is het verschil tussen inline en rec…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com