Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Nadelen van Multi - Core CPU's
Dankzij de vooruitgang op het gebied van computer productie , processor chips met meerdere besturingssystemen kernen zijn nu op grote schaal beschikbaar en betaalbaar geprijsd . Meerdere besturingssystemen kernen leveren verhoogde snelheid en prestaties , maar zijn deze voordelen alleen gerealiseerd bij het uitvoeren van software die de kracht van multi-core CPU's kunnen benutten . Terwijl de snelheid en processor kracht zijn allebei grote voordelen , deze processors zijn niet zonder nadelen en nadelen . Software Compatibiliteit

Zoals de nieuwe multi-core processors hun weg vinden naar desktopcomputers en servers over de hele wereld , zijn software-ontwikkelaars proberen te halen met de toegenomen kracht en de mogelijkheden van deze geavanceerde chips . Veel bedrijven hebben software ontworpen om te draaien op single-core processors gekocht . Deze oudere software niet altijd goed te werken met multi-core CPU's , omdat de software niet in staat is om te profiteren van de CPU 's multi - threading -mogelijkheden . Als gevolg hiervan kunnen sommige programma's trager dan op een single-core computer draaien .
Software Licensing

Het traditionele model van de licentie- software voor grote bedrijven is gecentreerd rond licentie elk exemplaar van de software geïnstalleerd op een processor . Met de komst van multi-core processors , dit model is niet langer een geldige wijze van licenties. Na het historisch model , zou een quad - core processor vier licenties nodig omdat de software kan worden uitgevoerd op alle vier de cores tegelijk . Als nieuw prijsbeleid te ontwikkelen , moeten klanten expliciet over wat ze willen zijn en hoe de licenties worden berekend aan de verschuiving naar multi-core processors maken kosteneffectief.
Het selecteren van de juiste computer < br >

bij de evaluatie van de hardware-eisen van verschillende software applicaties met een oog naar het bereiken van optimale prestaties , moet een bedrijf beslissen of het goedkoper is om een computer die aan de eisen van de huidige software voldoet of als het herschrijven van de software te kopen gebruik maken van nieuwe multi-core CPU is meer kosteneffectief . Veel bedrijven hebben miljoenen geïnvesteerd ontwikkelen van bedrijfskritische software . De tijd en kosten om al die software pakketten herschrijven denkbaar breken een bedrijf . Sommige organisaties , zoals het Los Alamos National Laboratory , hebben besloten om nieuwe computers te kopen met multi-core technologie om hun rekenkracht te verhogen , maar voor software- toepassingen die alleen een single core processor , zij kopen lagere - end computers te zijn kosteneffectief .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een tweede interne…
·Hoe te installeren van een SAT…
·Een mislukte computer harde sc…
·Hoe kan ik een Kingston Memory…
·Hoe partitie Externe Harde Sch…
·Hoe kan ik mijn computer tegen…
·Instructies voor de Sony VRD -…
·Hoe maak je een Netgear GSM722…
·Hoe je je PSP Firmware Upgrade…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Over Toshiba Computers 
·Compaq Presario S6000CL Specs 
·Hoe te verbinden de Logitech X - 530 
·Hoe maak je een HFS Site voor creëren W…
·Hoe je laptop gebruiken in Cambodja 
·Hoe je Magic Mouse aan de slag op XP 
·Hoe je video's afspelen op een Logitech …
·Hoe maak je een nieuwe Tweede SATA HD in…
·Voordelen van een typemachine om een lap…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com