Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te Inkt Schoon vanaf de Canon i475D - I
De Canon i475D printer is ontworpen om digitale foto's direct van huis af te drukken . De printer heeft een ingebouwde media- kaartlezers voor verschillende soorten digitale camera's , zoals SmartMedia , SD-en xD - Picture kaarten . Zoals bij elke andere printer , zal de Canon opraken van inkt en de printkoppen zal moeten worden schoongemaakt . Elke keer als je een van de printer cartridges te veranderen , Canon raadt het reinigen van de printkoppen . Dit zal ervoor zorgen dat de printer goed werkt en de inkt wordt circuleert door het afdruksysteem . Er zijn verschillende richtingen te volgen , afhankelijk van de vraag of uw printer is aangesloten op een computer met een Windows -of Macintosh-besturingssysteem . Instructies
Windows

Plaats papier 1 in de Canon printer en zet het apparaat aan . Nadat het reinigen is voltooid , zal de printer een " Printkop uitlijnen " pagina toont u inkt niveaus in de vorm van een barcode afgedrukt . Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer en selecteer de tabblad " Onderhoud " . U kunt dit vinden in de rechterbenedenhoek van de computer in de werkbalk of door te kijken onder " Start ", "Configuratiescherm " en " Apparaten en printers ", klik met de rechtermuisknop te klikken op de naam van de printer .
Goedkope 3

Selecteer "Reiniging " en druk vervolgens op " OK " om het reinigingsproces te starten . Volgens de Quick Start Guide , het duurt ongeveer 60 seconden om het reinigingsproces te voltooien voordat de " Printkop uitlijnen " pagina afgedrukt .

Press 4 " Yes " om de " Printkop uitlijnen " drukken pagina . Klik op "OK " als je klaar bent om de printer hoofd reinigingsproces te voltooien .
Macintosh

Plaats papier 5 in de Canon- printer en zet het apparaat aan . Nadat het reinigen is voltooid , zal de printer een " Printkop uitlijnen " pagina toont u inkt niveaus in de vorm van een barcode afgedrukt .
6

Dubbelklik op het pictogram van de printer en selecteer de map "Programma's " , gevolgd door de map ' hulpprogramma's ' .
7

Dubbelklik op het pictogram "Printer Center " en selecteer de " BJ Printer Utility . "
8

Selecteer "Reiniging " en druk vervolgens op " OK " om het reinigingsproces te starten . Het kan tot een minuut duren om te voltooien .

Press 9 " Yes " om de " Printkop uitlijnen " pagina af te drukken . Klik op "OK " als je klaar bent om de printer hoofd reinigingsproces te voltooien .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is de SSD harde schijf? 
·Compatibele processoren voor e…
·Hoe te Luidsprekersnoer Build …
·Hoe maak je een Hard Disk Wipe…
·Wat is Computerapparatuur 
·Hoe om afbeeldingen te downloa…
·Hoe vindt u een Acer Serienumm…
·Over Computer Fans 
·Hoe maak je een wachtwoord Van…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kan ik Laptops Stack Terwijl opladen ? 
·De beste iPad Apps for Google Calendar 
·Wat is een ATX moederbord ? 
·Hoe je Toshiba Portege M700 Memory Upgra…
·Geschiedenis van de Computerprocessor 
·Hoe de iMac harde schijf 10,2 Erase 
·Hoe Apple slag 
·Hoe maak je een computer Aansluiten op e…
·P4 Latitude Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com