Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe een Chip Take Tijdelijk een Socket
Verwijder een geïntegreerde schakeling ( IC ) chip van de bus zonder de chip of de socket met gelijkmatige druk aan weerszijden van de IC chip . Langzame en gestage druk en het juiste gereedschap zal de technicus een veel grotere kans van slagen bij het verwijderen van hardnekkige chips geven . Wanneer de juiste tools niet beschikbaar zijn , zijn er nog technieken die het mogelijk maken de meeste chips veilig te worden verwijderd met behulp van gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen en een beetje geduld . Wat je nodig hebt
Anti - statische polsband
Chip puller
Kleine platte schroevendraaier
Zwaar paperclip
Naald tang
Toon Meer Instructions
< br >

Terug 1 -up van belangrijke gegevens of noteer eventuele software of firmware -instellingen op de apparatuur die moet worden gewerkt , indien van toepassing . Schakel de apparatuur en bevestig een antistatische polsband aan een metalen gedeelte van de zaak . Kopen van 2

Open de behuizing en bloot de chip te verwijderen door draden of verwijderen van andere componenten die gemakkelijk belemmeren toegang tot de chip .
3

Verwijder de chip door er met een uiteinde van de chip trekker goed onder de uiteinden van de chip en langzaam recht omhoog te trekken op de chip met gelijkmatige druk . Hardnekkige chips kan nodig zijn om iets heen en weer van eind worden gewiegd te eindigen , terwijl wordt getrokken .
4

Wrik de chip met een kleine platte schroevendraaier of een chip trekker niet beschikbaar is door het schuiven van de tip van de schroevendraaier onder een uiteinde van de chip en het verhogen van het licht , het proces herhaald voor het andere uiteinde van de chip . Til beide uiteinden iets meerdere keren totdat de chip is vrij van de socket en kan worden opgehaald uit de apparatuur .
5

Trek de chip met een gebogen uiteinde van een zware paperclip als een chip puller niet beschikbaar is en een platte schroevendraaier kan niet worden gebruikt vanwege de nabijheid van de omliggende componenten . Buig ongeveer een kwart inch van de paperclip met de naald nosed tang op een hoek van 90 graden en schuif deze onder het ene uiteinde van de chip . Rock de paperclip voorzichtig naar de chip iets omhoog te trekken uit het stopcontact , en herhaal voor de andere kant . Zodra de chip begint te komen , kan de paperclip voorzichtig worden getrokken op de chip verder uit het stopcontact te trekken totdat het vrij is .

Previous: Next:
  Computer Drives
·SimpleTech Portable Hard Drive…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron h…
·Hoe te configureren PRI - RAID…
·Hoe maak je een programma of b…
·De geschiedenis van de cd - ro…
·Hoe kan ik downloaden van de N…
·Hoe je FAT32 Cluster Maten Ver…
·HP un2400 mobiele breedband mo…
·Hoe te Loran TD's converteren …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Sata DVD Interne drive i…
·GeForce GTX 460 Vs . 5770 
·Hoe de processor wijzigen op een HP DV60…
·IMac 2.16 Vs . iMac 2.40 
·Mac Book Pro Vs . IBM Laptop 
·Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
·Mijn iPad niet laden van een 3 - D model…
·Hoe je oude computers Rebuild 
·Hoe maak je Geheugenkaart een Graphic 's…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com