Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Slingbox Pro Instructies
De Slingbox Pro is een oplossing voor thuis multimedia die kanalen inhoud via uw thuisnetwerk om tv's in verschillende kamers in het huis of zelfs uw laptop . U kunt hem aansluiten op een kabel-of DVR , en de inhoud van die component wordt gestreamd naar uw keuze van het bekijken van het scherm , ongeacht waar het is gelegen . Het heeft een RF ( Radio Frequency ) afstandsbediening die een zichtlijn als IR ( infrarood ) afstandsbedieningen doorgaans niet vereist , en het maakt gebruik van een speciale IR -kabel om te communiceren met elke IR- componenten die u zou kunnen hebben . Wat je nodig hebt verhuur TV
Audio /video kabel ( meegeleverd ) op Audio /video bron component ( videorecorder, decoder , DVD , enz. ) op Twitter Remote IR -kabel ( meegeleverd ) op Twitter Ethernet -kabel ( meegeleverd ) op Power adapter ( meegeleverd ) Home netwerk ( router of directe Ethernet -verbinding ) op de computer met een optische drive
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit het ene uiteinde van een audio /video- kabel aan op een audio /video bron component (zoals een DVD-speler ) , en steek het andere uiteinde in de juiste ingang van de Slingbox apparaat . Gebruik " In 1 " als u gebruik composiet video , of gebruik "Naar 2 " als u s - video .

Stekker 2 het ene uiteinde van een audio /video- kabel aan op een " Output " poort op de Slingbox , en steek het andere uiteinde in de overeenkomstige ingang op de tv . Gebruik hetzelfde type kabel voor de Slingbox uitgevoerd als werd gebruikt voor de overeenkomstige Slingbox ingang . Bijvoorbeeld, als uw audio /video-apparaat is aangesloten op de Slingbox met een Composite Video-kabel , zal de Slingbox video- uitgang composite , geen s - video .
3

Sluit de afstandsbediening IR kabel in de " IR " -aansluiting op de achterkant van de Slingbox . Plaats een van de IR -kabel hoofden op de top van uw bijgevoegde component , direct boven IR- sensor van dat onderdeel , en leg de andere kabel hoofd onder je aangesloten component , direct onder IR-sensor van die component. De Slingbox ontvangt RF- signalen van de afstandsbediening , die aan uw component worden verzonden als een IR -signaal , dus zorg ervoor dat de kabel hoofden uitsteken ver genoeg uit voor de IR-sensor om ze te lezen .
4

Steek een uiteinde van de Ethernet- kabel aan op een router of andere portal op uw thuisnetwerk , en steek het andere uiteinde in de " Network " -aansluiting op de Slingbox .
5

Steek een uiteinde van de voedingsadapter in de " Power" -aansluiting aan de achterzijde van de Slingbox , en steek het andere uiteinde in een stopcontact . De "Power " en " Netwerk " licht moet zowel op op dit punt .
6

Plaats de installatie-cd Slingbox in de computer optische drive . Installatie van de software wordt automatisch gestart. Klik op " OK " door alle aanwijzingen om de software met de standaard instellingen te installeren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is de O-station 
·Hoe de Kingston Data Traveler …
·Hoe Hook Up Twee sets luidspre…
·Hoe kan ik Foto & Video op een…
·Wat is GB op een harde schijf?…
·Hoe te identificeren USB 2.0-k…
·Hoe maak je een SATA harde sch…
·Hoe maak je een Cyclic Redunda…
·Hoe maak je een DC Power Strip…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
Hoe te Sync een MacBook Pro met een iPad…
Instructies voor de data-abonnement op e…
iPad Aanwijzingen voor AT & T 
Instructies voor een iPad OtterBox 
iPad vs MacBook Pro 13 
Ik kan geen muziek van mijn MacBook Pro …
Computer Desk Inbouwrichtlijn 
  Hardware Articles
·Hoe te starten vanaf een SD-kaart 
·Wat is Ladevergrendeling HP L7780 ? 
·Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
·Hoe maak je Clear Out een laptop 
·Hoe kan ik een externe HD Zorg 
·Hoe een Gecodeerde harde schijf wissen 
·Dust 
·Hoe maak je een moederbord In een Gatewa…
·Hoe maak je een geheugenkaart installere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com