Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een computer zaak te verdienen aan een Plastic Container
De meeste computer gevallen zijn gemaakt van metaal , maar dit is niet altijd het meest geschikte materiaal . U wilt misschien een klein , rustig computer , zoals een home theater PC. Als dat zo is , zou een plastic container een meer geschikte computer geval te zijn , vooral als het de esthetiek van uw entertainment setup zou passen meer dan een metalen . Omdat plastic is niet geleidend , wijzigen van een plastic container om te dienen als een computer zaak is vooral een kwestie van ervoor te zorgen dat er ruimte is voor alle stukken . Wat je
moederbord nodig met geïntegreerde videokaart
Computer voeding
Ruler
Fine - tipped permanent marker
M3 diameter boortje
Drill
12 moederbord afstandhouders , 1 /4 inch met M3 vrouwelijke en mannelijke eindigt
Hot lijmpistool
slijptol
Hobby mes
Toon Meer Aanwijzingen
1

controleren om ervoor te zorgen dat de plastic behuizing groot genoeg door het moederbord aan de onderkant van de plastic behuizing met IO paneel vlak tegen de wand van de container. Een microATX moederbord is een 9,6 - inch vierkant en een ATX- moederbord is een 12 - by - 9.6 - inch rechthoek , dus een plastic container die minstens 18 centimeter lang en 12 centimeter breed met ongeveer 8 centimeter van de diepte zal groot genoeg zijn past een moederbord , voeding en andere componenten

Maatregel 2 de locaties van de voeding van de montagegaten met de liniaal . Bij deze metingen worden geregistreerd , plaatst u de computer voeding vlak tegen de wand van de container op een zodanige wijze dat het niet verdoezelen het moederbord .
3

Markeer de posities van alle montage- gaten in het moederbord met de fijne punt permanent marker en teken de omtrek van de voeding , waar hij tegen de wand van de container. Verwijder het moederbord en de voeding , het plaatsen van hen op een veilige locatie .
4

Raadpleeg de metingen van schroef de voeding van bevestigingsgaten , en markeer de binnenkant van de zaak adequaat voor de stroomvoorziening te zijn gemonteerd in de plastic container .
5

Vergrendel de M3 diameter boor in de boor , en zorgvuldig boor een gat aan elk gemarkeerd punt op de plastic container .

Schroef 6 de 1/4-inch moederbord afstandhouders in de plastic container --- er rekening mee dat u wellicht niet nodig om ze allemaal te gebruiken , afhankelijk van de grootte van uw moederbord en het aantal gaten . Plaats afstandhouders in de gaten gemarkeerd voor de stroomvoorziening .
7

Draai de plastic container over de toegang tot de uiteinden van de uitsteeksels te krijgen . Zet de hete lijmpistool en , wanneer het is opgewarmd , breng een kleine hoeveelheid warme lijm aan het einde van elke impasse te dekken --- dit isoleert hen en helpt om ze op hun plaats te houden .
8

Plaats het moederbord terug in de plastic container en plaatst het voorzichtig boven op de uitsteeksels . Plaats het IO paneel schild dat is opgenomen met het moederbord aan de buitenkant van de plastic container en zet hem precies overeenkomt met de locatie van de IO paneel aan de binnenzijde van de container .

Trace 9 de omtrek van het paneel schild met de fijne punt permanent marker . Stel het moederbord en de IO shield opzij .
10

Knip langs de omtrek van het IO -paneel schild met de slijptol en verwijder het plastic . Indien nodig, een definitieve snijdt met het hobbymes .
11

Knip langs de omtrek van de voeding met de slijptol , zorg ervoor om rond te snijden --- in plaats van via --- de gaten in de plastic container. Een open ruimte voor de voedingskabel en de afzuigventilator te creëren , maar laat genoeg van de container verlaten ( inclusief de bevestigingsgaten ) voor de voeding te worden geschroefd in de container .
< br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Antec 200 Vs . 900 
·Hoe maak je een VGA driver dow…
·De betekenis van floppy drives…
·Wat is een USB-drive voor gebr…
·Hoe FIFO Diepte berekenen 
·Definitie van Gigabyte 
·Wat betekent het om een Disk F…
·Hoe te EEPROM bewerken 
·Hoe maak je een Seagate harde …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Apps Get op een Pandigital E - Re…
·Veel voorkomende problemen met MacBooks 
·Epson Printing Tutorials 
·Hoe de HP Printer D1660 uitlijnen 
·Hoe de chip van een HP 5550 Reset 
·Hoe maak je handmatig opnieuw opstarten …
·Hoe kan ik een XLB File Recover 
·Hoe kan ik een HP All - in - One Problem…
·Hoe afdrukken Grote digitale foto's 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com