Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je het draadloze signaal van een Linksys Router Versterken
Linksys draadloze routers worden gebruikt om meerdere computers in een huis of kantoor op het internet . Omdat geen draden worden gebruikt om de computers , de kwaliteit van het signaal van de router is belangrijk . Met een zwakke of lage kwaliteit signaal , de verbinding van een computer met internet onbetrouwbaar . De verbinding regelmatig wegvalt , of de gebruiker merkt trage download snelheden . Deze problemen worden verholpen door het maken van een paar wijzigingen in uw router en de setup . Instructies
1

Zet uw Linksys-router in het midden van uw huis of kantoor en weg van muren . Routers aan de rand van een kamer geven een voldoende signaal computers in dat gebied , maar de computer aan de andere kant van het gebouw krijgen een zwak signaal .

2 Plaats de router op een hoge plank te breiden het signaal bereik . Dit is ideaal vooral als je twee computers op verschillende verdiepingen .
3

Houd de router uit de buurt van metalen voorwerpen die het draadloze signaal belemmeren , wat resulteert in verminderde prestaties .
4

bijwerken drivers van de router ( zie "Bronnen" ) . Als je dit niet hebt gedaan in een tijdje , is het mogelijk om een lichte performance boost zien wanneer je dat doet .
5

Wijzig draadloze kanaal van uw router als het kan worden beïnvloed door interferentie op het huidige kanaal . In uw internet browser , typ " http://192.169.1.1 " om naar het menu van uw router -configuratie . Kies een nieuw kanaal van hier . Probeer verschillende degenen tot u het beste signaal .

Controleer 6 voor andere draadloze apparaten die er de oorzaak van interferentie , zoals zijn draadloze telefoons en babyfoons . De meeste draadloze technologie maakt gebruik van een 2,4 - GHz frequentie , en je router doet waarschijnlijk ook. Te veel draadloze items met deze frequentie kunnen storingen veroorzaken . Verwijdert u een aantal van deze items , of overschakelen naar een router die 5,0 - GHz -frequentie gebruikt .
7

Gebruik een high - gain antenne als je alleen nodig om het signaal van de router te sturen naar een richting . Deze zijn bruikbaar als uw Linksys router heeft een afneembare antenne , en richten zij zich signaalsterkte van de router volledig aan de richting van uw keuze .
8

Stel een draadloze repeater tussen de router en uw computer . Zendrepeaters automatisch voor een boost aan je signaal , wat handig is als uw router en computer zijn ver uit elkaar .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een Serial Data Transfe…
·Kan een SD -kaart worden gelez…
·Externe video -poorten zijn di…
·Wat gebeurt er met oude afgeda…
·Pentium Tutorials 
·Hoe maak je verbinding een Eps…
·Hoe te partitioneren en format…
·Hoe maak je een harde schijf w…
·Kunt u opnemen Blu Ray ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe AVI branden op CDR 
·Hoe een BIOS partitie in Windows XP verw…
·Compaq Presario Sr1738nx Specs 
·Dell D610 Memory Upgrade Opties 
·Turion X2 Specificaties 
·Hoe maak je afdrukken op een Zebra LP 28…
·iPad Tips en hints 
·Hoe te testen een Extensa 5420 Inverter 
·Hoe Hook Up een Promethean Smart Board 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com