Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Verschil tussen Cable Tray Cable & Underground Conduit Cable
Bekabeling bestaat in grote aantallen binnen vrijwel elk modern huis en bedrijf . Deze kabels dragen communicatie , data , macht en meer . Bedrijven moeten vooral een manier vervoer gegevens van verschillende onderdelen van de uitrusting . Deze web van kabels wordt meestal bewaard uit van de site . Verborgen achter muren , plafonds en vloeren , deze kabels blijft vrijwel onzichtbaar . Voor commerciële en industriële structuren van de bekabeling kan worden uitgevoerd door middel van begraven ondergrondse leidingen of gelegd in een kabelgoot . Beschrijving

De kabelgoot
is in wezen een lange platte bak die kan worden bevestigd aan muren of plafond is bevestigd . Kabelgoten worden meestal gezien die door apparatuur kamers en kabel tunnels . De kabel wordt gelegd in de zijkant lade elkaar en meestal is er een deksel of een of andere vorm van band dat de kabels bevestigd. De ondergrondse buis is een buis van staal of soortgelijk materiaal dat de kabel omsluit . De leiding wordt dan begraven met de kabel in .
Doel

Geen
ongeacht hun doel , is het belangrijk dat de kabels goed worden beheerd en netjes . Mismanaged kabel kan veiligheidsrisico's , duurt het langer om te upgraden en te herstellen, zijn meer gevoelig voor schade en zijn over het algemeen moeilijker te hanteren . Kabelgoten en ondergrondse leidingen zijn twee oplossingen voor lopende kabel lange afstanden op een georganiseerde manier .
Cable Conduit Voordelen

Bescherming
is de voornaamste reden om kabel te gebruiken leidingen boven kabelgoten . Kabel die wordt gerund door een leiding , wordt beschouwd als veel beter beschermd dan de kabel langs een kabelgoot . Wanneer deze wordt uitgevoerd door een vast ondergrondse leiding , zal de kabel hebben over het algemeen weinig kans op breken .
Cable Tray

Kabelgoten
worden steeds populairder om verschillende redenen . De eerste is veel lagere installatiekosten . Kabelgoten zijn veel goedkoper te bouwen en te installeren dan ondergrondse leidingen . Verdere kostenbesparende maatregelen kunnen worden uitgevoerd door het gebruik van goedkopere lade ontwerpen, zoals een mesh soort lade , en gemakkelijker te bakken , zoals snap samen ontwerpen te installeren . Kabelgoten minder tijd ook te installeren dan een ondergrondse leiding als de kabel niet te worden getrokken en door de leiding begraven beide tijd vergen . Kabelgoten maken het ook veel gemakkelijker om toegang te krijgen tot de kabels voor upgrades en reparaties , waardoor het onderhoud goedkoper .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een schijf vervang…
·Bluetooth V1.1 -technologie Vs…
·Hoe het verhogen van 3G Breedb…
·Serial Cable Technische inform…
·Hoe maak je een computer harde…
·Kunt u opnemen Blu Ray ? 
·Hoe kan ik een DVD-speler te v…
·Hoe maak je een SanDisk Pro Du…
·Hoe kan ik drivers installeren…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe te Cox Cable streamen op mijn iPad 
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Welke kabel is voor video-uitgang op een…
  Hardware Articles
·Ik Ongecoupeerd de IBM X41 en Nu Het gaa…
·Hoe het opzetten van een HP 8500 scanner…
·Hoe configureer ik een BIOS voor Windows…
·Hoe de SDHC 4Gb Driver Update Lees 
·Hoe maak je een cd-formaat voor het bran…
·Hoe kan ik een laptop ventilator aan de …
·Maakt het uit welke PCI Express Slot ik …
·Hoe je veilig verwijderen Harde Schijven…
·Wat is een Chip Fan 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com