Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Voordelen en nadelen van online opslag
De vraag naar dataopslag blijft groeien op een duizelingwekkende snelheid , gedreven door toenemende hoeveelheden e-mail , web content , streaming media , intranet en gedistribueerde file sharing . Als gevolg hiervan , organisaties moeite hebben om een kosteneffectieve aanpak voor het beheer van groeiende datavolumes op traditionele storage-oplossingen te vinden . Online opslag diensten helpen organisaties voldoen aan deze eisen - kosten te besparen , vermindering van risico's , het verbeteren van de toegang en het vergroten van de flexibiliteit bedrijfsleven . Echter , zorgen over de veiligheid van online opslag blijven. Cloud Storage

Analisten van IDC , in hun overzicht van studies voor cloud storage , staten " de opkomst van cloud - gebaseerde applicatie -en IT-diensten is al een enorme impact hebben op de storage -industrie. " Cloud storage is een faciliteit voor het opslaan van gegevens over massale servers die zich op het terrein van een externe dienstverlener . Klanten verzenden en ophalen van gegevens via het openbare internet of een particulier netwerk . De service providers bieden klanten Service Level Agreements die bepaalde niveaus van beschikbaarheid van de dienst te garanderen .
Capaciteit

voor online opslag biedt de capaciteit die klanten nodig hebben om te gaan met de enorme groei in data . Dit betekent dat het bedrijf niet hoeft te investeren in extra opslag -servers en het bevrijdt de bestaande storage-infrastructuur voor kritische data . Andrew Reichman , in een Forrester Research paper " Cloud Storage Comes Down to Earth " adviseert bedrijven om cloud storage selectief te gebruiken . Hij suggereert dat er drie geschikte soorten opslag : . Geheel in - cloud applicaties met hun eigen opslag , back-up naar de cloud en de opslag van bestanden in de cloud
Schaal
< br

Online opslag > kan een organisatie haar opslag onmiddellijk schaal omhoog of omlaag in lijn met de veranderende eisen . Dat maakt het gemakkelijker om te gaan met seizoensgebonden vraag , bijvoorbeeld wanneer een bedrijf zou moeten hogere transactiegegevens verwerken . Een bedrijf kan ook de schaal van de opslag als volumes data te verminderen . Data center managers onderzoeken technieken zoals data-deduplicatie die het potentieel hebben om overtollige gegevens te verminderen . Deduplicatie is een gespecialiseerd proces van data -compressie die redundante gegevens verwijdert als het comprimeert .
Access

Putting opslag online maakt het makkelijker voor gebruikers om toegang te krijgen tot de gegevens , zelfs als ze zijn weg van hun bureau . Mobiele werknemers of geautoriseerde partners kunnen toegang te krijgen via het internet , toenemende flexibiliteit. Maken van gegevens op grotere schaal beschikbaar verhoogt ook de waarde en bijdrage aan effectieve besluitvorming . Echter, de kosten van het verzenden van gegevens naar en van een online opslagsysteem invloed op andere kostenvoordelen . Wanneer breedband kosten zijn laag , kan online opslag een kosteneffectieve optie blijken , afhankelijk van de vervoerde volumes .
Veiligheid

Wanneer bedrijven slaan hun data in de cloud , zij zijn niet in staat om hun eigen beveiligingsbeleid , waardoor het risico op verlies van gegevens toe te passen . Gegevens is ook in gevaar wanneer deze met doorvoer via het openbare internet . Bedrijven moeten daarom onderhandelen strenge beveiliging overeenkomsten met dienstverleners om ervoor te zorgen dat de opslag van data is volledig beschermd . Hoge waarde commerciële informatie of gegevens die kritisch is voor activiteiten van een bedrijf moet blijven op interne opslagsystemen . Bedrijven kunnen ook gebruik maken van private netwerken voor veilige overdracht naar en van cloud storage .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je Sluit een tv aan o…
·Hoe te gebruiken laser pointer…
·Heb meerdere partities Slow Do…
·Wat is de oorzaak slechte sect…
·Wat als mijn USB- poorten zijn…
·Hoe een toegewezen drive verwi…
·Hoe te Optioneel Media Updates…
·Hoe te Turbo op een ASUS UL80V…
·Computer chips Uitgevonden in …
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
Hoe te Herstart en Reset de iPad 
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het instellen en Toegangscode wijzigen o…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Wat zijn de verschillende onderdelen van…
·Verbinding maken met een Kindle met Amaz…
·Kan ik verbinding Twee waarnemers om 220…
·Instructies voor het vervangen van de ha…
·BIOS DRAM Timing 9-9-9-24 Uitleg 
·Hoe maak je een batterij op een Proliant…
·Hoe maak je een Windows Keyboard Driver …
·Hoe Hook Up Dell Luidsprekers 
·Gateway DS 400 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com