Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De Environmental voors en tegens van het gebruik Computer Technology
Technologie omvat zowel de voor-en nadelen . In de afgelopen 200 jaar heeft geavanceerde technologie met sprongen --- vaak zo snel dat relatief weinig aandacht heeft in de mogelijke gevolgen gezet vooruitgaan . Een slachtoffer is geweest van het milieu . Met computers in de voorhoede van de technologische wedloop , is het belangrijk om vragen met betrekking tot de milieu -en nadelen van het gebruik van computertechnologie te vragen . Digital Information

Een van de belangrijkste voordelen computers leveren is een digitale omwenteling . Once upon a time , werd alles in het fysieke document formaat geschreven . Hierdoor ontstond een sterke afhankelijkheid van papier . Vandaag de dag , heeft de verschuiving veranderd in een virtueel medium , waar het papier wordt steeds minder en minder kritisch om dagelijkse taken . Ontbossing problemen hebben aanzienlijke problemen wereldwijd , veranderen van klimaten en habitats die wordt veroorzaakt , evenals het veroorzaken van vele soorten bedreigd worden of uitsterven allemaal samen .
Minder Elektriciteit

computer technologie wordt verbeterd , kleiner en geïntegreerd in andere soorten software , het energieverbruik wordt kritisch. De meerderheid van de macht in de wereld komt voort uit fossiele brandstoffen, die bij verbranding , schade milieu en gezondheid . Gebruik van fossiele brandstoffen wordt ook verdacht als een van de belangrijkste bijdragen aan de opwarming --- een verschijnsel dat een plotselinge verschuiving in de wereldwijde temperaturen heeft veroorzaakt . Hoewel het feit dat computers stroom nodig is op zich al een negatieve factor , als de technologie vordert , computers vereisen minder en minder elektriciteit .
Elektronisch afval

Een grote probleem met computers --- evenals andere elektronische apparaten --- is geweest met elektronisch afval , of e - afval . Wanneer mensen worden gedaan met computerhardware , zij over het algemeen gooi het uit met de vuilnisbak , waar het eindigt vaak op stortplaatsen . Het nadeel hiervan is dat sommige afvalstoffen , specifiek kathodestraalbuizen , schadelijk wordt beschouwd . De Environmental Protection Agency brengt weer enorme inspanning in het beschermen van het milieu van e - afval .
Messages

Een indirect voordeel
die is teweeggebracht computers en uiteindelijk , het internet , is verbinding . Het internet is uitgegroeid tot een uitstekende uitlaatklep voor menselijke netwerken . Berichten , zowel goed als slecht , kan zijn wijdverspreid . Een positief voordeel is de mogelijkheid om het bewustzijn over milieukwesties te verhogen - . Of opwarming van de aarde of de vervuiling kwesties

Previous: Next:
  Computer Drives
·Apparaten die detecteren Chemi…
·Hoe maak je een tweede Drive C…
·Organische LEDs , of OLED's , …
·Stappen voor het gebruik van e…
·Hoe kan ik een prive- harde sc…
·Hoe te wijzigen van een Partit…
·Hoe verwijder ik de harde schi…
·Hoe je gegevens te herstellen …
·Verschillen tussen DVD-R 4X en…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe je HP 1220C printers repareren 
·Hoe maak je Refill een Lexmark 83 
·Hoe Video Noise From PC Audio Elimineer 
·Upgrade instructies voor Dell Dimension …
·Wat zijn de gevaren van breedband RF Pow…
·Wat is een externe harde schijf gebruikt…
·Definitie van een flat bed scanner 
·Manieren om een CD Boot 
·Wat zijn de verschillende soorten van ro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com