Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is het verschil tussen een laptop en een webcam Universal Webcam
? In technologische termen , webcams zijn oud nieuws . De dagen toen webcams waren duur en zeldzame items zijn verdwenen , zoals de mid jaren 2000 zag het begin van de geïntegreerde webcam in de meeste laptops . In 2011 , het is meer gebruikelijk om laptops met camera's vinden dan zonder . Maar voor oudere laptops of desktop -systemen , kunt u nog steeds kopen externe webcams , die universele toepassing hebben op computers zonder een ingebouwde webcam . Wat Webcams zijn

Webcam
is een afkorting van " web camera , " die veel aanwijzingen over wat sets webcams onderscheidt van andere vormen van digitale camera's niet bieden . Het belangrijkste verschil is kwaliteit . Webcams zijn ontworpen klein te zijn en aan lage - resolutie video voor live streaming nemen . Zeker , sommige webcams hebben een hoge megapixel telt en hoge frame rates , maar meest casual computergebruikers gebruik gewoon webcams voor video- chatten , via programma's als Skype , Live Messenger of Gmail Chat .
Interne Live Webcams

Zoals de naam al doet vermoeden , zijn interne webcams ingebouwd in een computer . Laptops hebben hun webcam ingebouwd in het scherm samenstel , gewoonlijk in het midden van het paneel boven de LCD . Deze kleine webcams rekenen op vooraf geïnstalleerde software te kunnen laten werken . Deze software integreert met uw besturingssysteem , zodat wanneer u probeert te starten van een video- oproep of video- chatten uw computer weet hoe op te zetten , aan te passen en te wijzigen van de camera . Elke fabrikant maakt gebruik van verschillende software , dus als je een Dell laptop , zult u een andere webcam en software dan iemand met een Hewlett - Packard laptop hebben .
Externe Live Webcams < br

Externe webcams > verbinding maken met computers via een USB -kabel en trekken al hun stroom van de USB -poorten van uw computer . Deze camera's zijn meestal rond en monteren op een computermonitor of de bovenkant van een LCD-scherm . Externe webcams zijn een oplossing voor video-chat met oudere laptops die niet beschikken over een ingebouwde camera . Desktop-gebruikers moeten bijna uitsluitend afhankelijk is van externe webcams om video chat doen . De setup is straight - forward . U installeert de meegeleverde software, sluit de camera aan wanneer de software u vraagt ​​en vervolgens de camera op uw monitor of bureau , zodat het vangt beelden van u wanneer u daar opdracht toe geeft .
Compatibiliteit van externe Webcams

tegenstelling tot interne webcams , die zijn ontworpen voor en alleen werken op de computer zij zijn ingebouwd in , zijn externe webcams bedoeld om universeel . U kunt een externe webcam aansluiten op elke pc met een USB-poort . Wees voorzichtig , hoewel, sommige webcams niet ondersteunen oudere besturingssystemen , zoals Windows 95 of Windows 98 , en sommige hebben een hogere systeemvereisten dan anderen . Controleer de systeemvereisten voordat je koopt .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe informatie Move Met een US…
·Het tempo van de technologisch…
·Hoe om gegevens van mijn exter…
·Mijn SanDisk -kaart zal niet w…
·Hoe maak je een USB-opslagappa…
·Hoe om afbeeldingen te downloa…
·Hoe te berekenen Memory Transf…
·Hoe een Thumb drive opnieuw te…
·Corrupt HDD Recovery 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen een HP 93 inktcartridg…
·Wat is het verschil tussen de AMD M500 e…
·Hoe je het scherm helderder te maken op …
·Hoe maak je een System Fan Voeg Into een…
·Hoe het handmatig instellen van een NETG…
·Multimedia Card Vs . SD Card 
·Hoe de systeemkaart vervangen op een HP …
·CD Burning Instructies 
·Welke rol speelt RAM spelen bij het bepa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com