Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe werkt Dubbelzijdig printen met een laserprinter Work
? Dubbelzijdig printen , waarbij een vel papier wordt afgedrukt op beide zijden , als onderdeel van het produceren van een hard copy , is een manier om uw documenten er professioneler , en om het afdrukken te verminderen en verzendkosten door het gebruik van minder papier . Gelukkig zijn de meeste printerdrivers ondersteunen handmatig dubbelzijdig afdrukken . In de drukkerij , printen op twee zijden van een blad papier of karton wordt " dubbelzijdig afdrukken . " Handmatig dubbelzijdig afdrukken

De meest voorkomende vorm van twee dubbelzijdig afdrukken
heet " Handmatig dubbelzijdig afdrukken . " Ga naar het menu Afdrukopties voor uw printer en zoek naar een optie die " Afdrukken op beide zijden van het vel papier " zegt of " Handmatig dubbelzijdig afdrukken . " Wanneer u uw afdruktaak te starten , zal de oneven genummerde pagina's worden afgedrukt op het papier , en dan zul je worden gevraagd om deze bladen na te zijn omgedraaid terug in de printer , zodat de even pagina's kunnen worden afgedrukt op de andere zijde .
nadelen van Handmatig dubbelzijdig afdrukken

Handmatig dubbelzijdig printen
heeft een paar nadelen voor het afdrukken van beide zijden van een vel papier . Het meest voorkomende probleem is dat wanneer de pagina's worden geladen in de printer , kunnen ze worden geplaatst op de verkeerde manier , het afdrukken van de oneven pagina's rechts - side -up en de even genummerde pagina's ondersteboven. Of , erger nog , de pagina's kan zijn in omgekeerd is geplaatst , en de even pagina's zal de oneven pagina's op dezelfde zijde van het papier overdrukken . Ten slotte , registratie - hoe nauw de drukkerij aan elke kant van de pagina uitgelijnd met de inhoud aan de andere kant - is slordig met deze methode voor dubbelzijdig afdrukken
Automatische Duplexers < br . >

Sommige kleine desktop -grade printers
hebben ingebouwde automatische duplexers , of kunt ze geïnstalleerd als opties . De meeste van de printers geproduceerd door Brother en HP hebben duplexers als een optie . Een automatische duplexmodule loopt het papier door de printer tweemaal , waardoor afdrukken op beide zijden zonder handmatige tussenkomst . Ze produceren ook een betere registratie tussen de voor-en achterzijden van de pagina . Ze kosten meestal meer - als van het moment dat dit artikel werd geschreven , duplexers voegen overal van $ 50 tot $ 150 tot de kosten van de printer . Ze zijn ook andere mechanische papierinvoer trein op een printer , wat betekent dat ze een ander punt waar papierstoringen kunnen optreden .
Professional - Grade Printers

groot kantoor schaal
printers - ook wel professionele kwaliteit - hebben meestal automatische duplexers ingebouwd Dit zijn printers die zijn bedoeld om gebruikt te worden op een netwerk voor alle mensen in een klein kantoor , ze zijn gemeen met advocatenkantoren en architectenbureaus , en zijn het low end printer bij uitstek voor kleine print-on - demand bedrijven en kleine uitgevers. De duplexers zijn meestal ingebouwd in de prijs van dit soort printer - die kan variëren in prijs van $ 5.000 tot $ 25.000. Bij correct onderhoud , kunnen deze printers krijgen registratie vergelijkbaar met afdruktaken te compenseren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Bare Aluminium vs geanodiseerd…
·Hoe de RCA DCM425 Install 
·Hoe te testen headset microfoo…
·De beste Flashdrive 
·Wat zal het draadloze signaal …
·Hoe kan ik muziek kopiëren na…
·Hoe maak je een Raid Controlle…
·Van Draden naar Wireless : Unt…
·Hoe te AMD Turion kopen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Over Dell Laptop User Guides 
·Hoe kan ik een HP Photosmart C4180 Probl…
·Specifieke kenmerken van de Sony Vaio PC…
·Hoe het moederbord upgraden voor een Son…
·Hoe maak je een Touch Screen Toevoegen a…
·Hoe maak je een Logitech Mic Gebruik 
·Gateway GM 5424 Specs 
·Hoe te verwijderen van de achterkant van…
·HDMI PC - naar - TV -kabel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com