Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn de voordelen van multi-core processors voor Computer Programming
? De eerste dual -core processoren op de markt kwam in 2005 . Meerdere cores maken het makkelijker voor de centrale verwerkingseenheden, of CPU's , om te multitasken , maar veel programma's geschreven voor single core CPU's niet profiteren van multi -core processing mogelijkheden nemen , volgens de Massachusetts Institute of Technology . Het schrijven van programma's die gebruik maken van de kracht van multi - core CPU's geeft je werk een been in de markt . Parallellisme

Voordat multi-core processors , de enige manier voor een programma om grote hoeveelheden gegevens te verwerken was om gegevens trechter door de kern , beetje bij beetje , tot het werk klaar . Als je een versnelling uw programmering in de richting van multi-core CPU's , kunt u parallellisme gebruiken om sneller software te creëren . Parallellisme vereist het afbreken van het blok van gegevens in meerdere subgroepen . De kernen werken samen om de gegevens te verwerken , waarbij elke kern die een deelverzameling . De CPU recombineert vervolgens de resultaten in een enkele set .
Multi - Threading

Een andere manier om uw programmering opvalt is om programma's die multi-thread te schrijven . CPU cores kunnen individuele taken verdelen in draden , overschakelen van de ene draad naar de andere zo snel het werk verschijnt continu . Met meerdere cores , de CPU echt kan overweg met meerdere threads tegelijk , met een thread per core . Wanneer de computer loopt slechts een aanvraag , de CPU kan niet multi-thread tenzij de toepassing het toelaat , en veel ook niet . Net als parallellisme , het schrijven om multi-threading past je werk aan multi-core systemen .
Nieuwe Taal

meeste programmeertalen zijn geschreven met een single-core CPU's in het achterhoofd , volgens MIT . Naarmate er meer computers op de markt kwam met multi - core CPU's , hebben programmeurs nieuwe computertalen ontwikkeld om te werken met hen. Bijvoorbeeld , parasailen - Parallel Specificatie en Uitvoering Taal - kwam uit in 2011 . In tegenstelling tot Java en C # , het automatisch threads taken , soms in de duizenden pico - threads . Multi-core talen geven je een nieuwe tool om programma , dat kan het gemakkelijker maken om uw werk te passen aan de mogelijkheden van multi-core CPU's .
Overwegingen

het verhogen van het vermogen van de CPU's tot multi-tasking voordelen programmeurs zo veel als gewone computergebruikers . Als u meerdere taken op de computer gelijktijdig uitvoeren terwijl u werkt , multi-core systemen bieden hogere prestaties en sneller te lopen keer dan een single- core CPU . Multi - core CPU's bieden ook een grotere energie- efficiëntie . Een processor met drie cores draait op minder stroom dan een gelijkwaardige computer met drie single-core CPU's , en het warmt niet zo veel .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Potentiometer behoeften be…
·Hoe maak je een Home Hub Reset…
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Mijn Logitech Webcam werkt nie…
·Hoe te Wavetable Synthesis uit…
·Hoe maak je een Drive Stop Van…
·Floppy Drive Feiten 
·Hoe te verbinden Twee Maxtor I…
·Hoe maak je Plaats een Mac Min…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe partitie een MyBook Essential 
·HP 4015N Specs 
·Hoe maak je een processor upgrade in een…
·Hoe Vergelijk DVD naar AVI 
·Hoe kan ik een HP LaserJet 3050 Install 
·Kan niet lezen van een HD -geheugenkaart…
·Wat zijn Midrange -systemen 
·Hoe een Emachine computer zonder de cd R…
·Hoe maak ik gebruik van een trackball mu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com