Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Nauwkeurigheid van Analog Computers
Analoge computers , vooral gebruikt tussen 1950 en 1980 , uit te voeren berekeningen en simulaties met behulp van analoge elektronische schakelingen en continue signalen . Verschillende factoren van invloed op de nauwkeurigheid van de resultaten , met inbegrip van de precisie van de circuits , de resolutie en kwaliteit van de controles en de spanningsregeling in de stroomtoevoer . Met ervaring , kan een ervaren operator nauwkeurigheid van een analoge computer te verbeteren door goed te passen controles te compenseren voor fouten . Macht

De gevoelige circuits in een analoge computer is afhankelijk van de voeding . De voeding zet 110 - volt commerciële AC naar low - voltage gelijkstroom in verschillende fasen , waarbij de laatste zijn spanningsregeling . Spanningsregeling onderhoudt strakke controle over de spanningsniveaus onafhankelijk van veranderingen in de netvoeding of de huidige eisen in de circuits . Naast het leveren van elektrische stroom voor de computer , de voeding levert referentiespanningen , indien deze nauwkeurig, de circuits produceren accurate resultaten , en of de verwijzingen uit de resultaten van de computer onbetrouwbaar . Goede regelgeving en regelmatig onderhoud kunnen spanningen nauwkeurig tot op een paar procent of beter houden .
Input

Analoge computers
gebruikte variabele weerstanden en schakelaars als circuit ingangen en controls . De nauwkeurigheid van de variabele weerstanden tijd verandert met slijtage en gebruik en afhankelijk van de oorspronkelijke kwaliteit van de onderdelen . Ook deze controles wijzerplaten de dierenhuid beperkt tot de kwaliteit van het drukwerk en de vervaardiging . Ze kunnen meestal op te lossen twee cijfers van precisie en komen dicht bij een derde . U kunt bijvoorbeeld een waarde van meer dan 15 volt , maar je mag niet weten of het 15,5 of 15,8 zonder het meten van de controle. Ten- turn potentiometers , in sommige van de betere analoge computers , gaf dichter bij een volledige drie cijfers precisie . Zij opereren langzamer want het kost meer bochten om een waarde te produceren , maar de langzamere mechanismen tot betere precisie .
Output

U uitgang van een analoge computer interpreteren op een oscilloscoop scherm of analoge spanning meter . De meter , zoals de controle wijzerplaten , hebben twee duidelijke cijfers van precisie met een onzekere derde . Scherm van de oscilloscoop heeft een raster van verticale en horizontale lijnen die je gebruikt om metingen te doen , omdat ze vertrouwen op de interpretatie van de fysieke kenmerken, hun nauwkeurigheid is ongeveer hetzelfde als een meter is . Digitale displays waren minder vaak tijdens de heerschappij van de analoge computer , maar ze waren nog steeds beschikbaar . De precisie van deze displays gevarieerd, maar waren meestal drie cijfers of beter .
Processing Circuits

Een analoge computer zijn berekeningen met operationele versterkers en dergelijke verwerking circuits uitvoert. Bijvoorbeeld , een operationele versterker aftrekt spanning van een andere , het produceren van een resultaat aan zijn uitgang . Juistheid van de computer hangt deels af van de precisie van deze circuits . De grotere nauwkeurigheid zijn beurt varieert met de leeftijd , de kwaliteit van de onderdelen en onderhoud. Trimmer controles binnen de circuits toestaan ​​dat een onderhoudstechnicus om ze te justeren , compenseren voor leeftijd - gerelateerde veranderingen in onderdelen . Een goed onderhouden circuit kan een precisie van 1 procent of beter hebben .
Cumulatieve Fouten

U programmeert een analoge computer door verschillende circuit modules samen met de patch cords . Wanneer u een reeks circuits met elkaar verbonden , hun fouten opstapelen , waardoor de nauwkeurigheid . Als de spanning afkomstig van het ene circuit is een beetje hoog en ander is enigszins laag , zullen hun fouten
Fine Tuning
annuleren , maar twee circuits te hoog of te laag toe te voegen hun fouten aan elkaar .

Een ervaren analoge computer gebruiker kan fine - tunen van de controles en de nauwkeurigheid van het systeem te verhogen . Ze mogen weten , bijvoorbeeld dat sommige circuits hebben behoefte aan een tiende van een volt van de schadevergoeding . Ze kunnen zorgvuldig meet de resultaten op meters en pas ingangsregelaars beter nauwkeurigheid te bereiken dan een beginnende ondernemer zou krijgen van de computer . De operator zou ook bewust zijn van milieukwesties, zoals kamertemperatuur die circuits van de analoge computer kan affec en compenseren.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een SD Memory Card Slot…
·Hoe te vermijden extreme hitte…
·Wat is Dual Core en Core 2 Duo…
·Hoe maak je een herschrijfbare…
·Hoe maak je een stick Open in …
·Hoe om gegevens van een USB Fl…
·Waarom is Optical Storage duur…
·Hoe maak je een draadloos inte…
·Hoe om te weten of uw DVD - RA…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Apple G4 PowerBook gesta…
·Mijn PC zal niet detect een 8GB microSD-…
·Hoe volledig verwijderen van een program…
·Hoe te Slaapstand uitschakelen op een la…
·Waarom is mijn laptop zo traag op het in…
·Laser Vs . Inkjet printers 
·Hoe te verwijderen HL 2040 Toner 
·Hoe maak je een XLR dynamische microfoon…
·Hoe je het volume te verhogen op een Asu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com