Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Canon QS200 Typewriter Problemen
Hoewel overtroffen door computers in gebruiksgemak , schrijfmachines het doel van het afdrukken van tekst dienen nog steeds . Naast het lettertype een opvallende aanwezigheid op papier , hun grotere flexibiliteit dan printers voor documenten die meerdere vellen voor meerdere drukken , of voor het afdrukken op zwaar -voorraad. De meeste schrijfmachines , waaronder de elektrische Canon QS200 , zijn gegaan uit productie . Maar het oplossen van problemen de meest voorkomende problemen in verband met slijtage , zoals het drukken van de verkeerde tekens of een papierinvoer die niet zal draaien , is eenvoudig te realiseren door de leek . Wat je nodig hebt
pincet
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder de grijze plastic kap die de afdruk wiel beschermt tegen de Canon QS200 en leg het opzij . Macht de QS200 up door op de " O /I " knop die zich aan de achterzijde rechterkant van de machine . Kopen van 2

Pak de roller knop aan de rechterzijde van de typemachine en zorg ervoor dat het zal handmatig invoeren paper . Druk op de toets " Return " en zorg ervoor dat het zal automatisch papier invoeren . Als het niet handmatig wordt ingevoerd , is er een verstopping in het papier pan . Als het niet automatisch wordt ingevoerd , is het voer motor defect .
3

Steek een stukje typen papier in de machine . Druk op elke toets om te zien of het goed is afgedrukt elk symbool . Zo niet , druk op " Code " en " Reset" gelijktijdig in om de Canon QS200 resetten . De printkop wordt helemaal naar de rechterkant van de afdruk wiel te verplaatsen . Test opnieuw de defecte toetsen . Als dat het probleem niet verhelpen , het tabblad reset is niet in de lijn of verbogen . Een printkop reset zichzelf met behulp van een metalen lipje als referentie . U kunt dit probleem verhelpen door het uitschakelen van de typemachine en het rechttrekken van de tab met een pincet .
4

Onderzoek de linker binnenkant van de Canon als de wagen niet volledig naar links of als het maakt een knarsend geluid wanneer het daar aankomt . Als dit gebeurt , de spoel niet in de onderste positie . Til de linker spoel - de knop aan de linker buitenkant van de machine - en de terugkeer van de spoel naar de onderste positie .
5

Controleer uw nieuwe inktpatroon voor de juiste installatie als u een toets indrukt en het zal niet afdrukken . Verwijder de cartridge en installeer deze opnieuw , zorg ervoor dat u een klik hoort . Als het correct is geïnstalleerd, maar niet afdrukken , drukt u vooruit op het zwarte plastic hendel aan de rechterkant van de afdruk hamer om het in zijn vergrendelde stand te zetten .
6

Houd de toets " ALT " en druk op de groene toets " bOLD " als de Canon zal niet komen van een vet lettertype . Als alternatief , houdt u de " C " , "O" , " D " en " E " toetsen en druk op de groene toets " BOLD " om het te resetten .
7

Verwijder de inktcartridge en draai de knoppen tegen de klok als het lint niet zal bevorderen. Als ze niet op alle verplaatsen , uw inktpatroon defect . Als ze bewegen , de drijvende pinnen zijn defect of versleten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik een NTFS-volume def…
·HP Personal Media Drive Proble…
·Synchrone Tellers & Asynchrono…
·Hoe de Palit GTS 250 Install 
·Hoe maak je een Mini DVD impor…
·Hoe kan ik video Format te bra…
·Hoe maak je een harde schijf t…
·Hoe maak je een Lexar USB Jump…
·Hoe de Cubed Root op een TI - …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Vergelijking van de Dell Latitude D600 e…
·Hoe te boeken krijgen van de bibliotheek…
·Serial Vs . Parallelle bus 
·Hoe je Outlook e-mail opslaan op een ext…
·Hoe te om Uw Eigen N64 naar PC Adapter 
·Hoe maak je een Bubblejet 2110 inktcartr…
·Hoe te Rate MSI Laptops 
·Hoe maak je een Daito Skill Stop Reset 
·Zo plaatst u een inktcartridge in een Ca…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com