Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een Solid - State-harde schijf
? Solid - state harde schijven zijn schijven die geen bewegende onderdelen hebben, maar veeleer gebruiken flash- geheugen om gegevens op te slaan . Deze stations stimulering van verhoogde snelheid en stabiliteit , maar ze zijn nog duur en beperkt in capaciteit . Functies

Een solid- state harde schijf ( SSD ) is een schijf die geen bewegende delen heeft en is daarom vrijwel geruisloos . SSD's kunnen dit bereiken door het gebruik van halfgeleiders om het geheugen te slaan in plaats van een magnetisch oppervlak als de traditionele harde schijven . Hoewel algemeen herkenbaar als thumb drives of reis -stations , zijn er ook grotere capaciteit SSD's die kunnen worden gebruikt als belangrijkste boot drives . Solid - state drives ook zorgen voor versnelde toegang tot bestanden en toepassingen , waardoor voor verhoogde prestaties voor een computer .
Vergelijking met Hard Disk Drives

Harde schijven
( HDD ) zijn groter en langzamer dan SSD's . Dit is omdat de harde schijven hebben bewegende delen die moeten gaan draaien om informatie . Hoewel de tijd die het duurt voor de toegang helemaal niet lang kan zijn , een SSD biedt vrijwel onmiddellijke toegang tot de gegevens . Het tijdsverschil kan vooral opmerkelijk tijdens startup.Hard schijven zijn meer gevoelig voor storing dan SSD's . Stof kunnen krijgen in het station , of het spinnen deel kan defect geworden . Omdat SSD's kunnen worden ontworpen om luchtdicht te zijn en omdat er geen bewegende onderdelen , SSD's zijn niet vatbaar voor deze problems.As van 2009 , de kosten van de solid- state drives was hoog . HDD's met 10 keer de capaciteit van de solid- state drives kunnen worden gekocht voor een fractie van de kosten .
Voordelen voor Laptops

Een van de belangrijkste voordelen voor SSD's is de toepassing ervan in laptops . De fysieke grootte van de SSD's kleiner is dan HDD's . Ook de SSD 's snellere geheugentoegang betekent snellere prestaties. Het resultaat is een meer draagbare , compacte laptop die niet noodzakelijkerwijs offeren prestaties .
Misvattingen

Door de SSD 's bijna onmiddellijke toegang tot de gegevens , is er een opvatting dat de schijf zou ertoe leiden dat de computer om efficiënter niet alleen in termen van toegang tot de gegevens , maar ook in termen van energieverbruik . Hoewel de drive zelf kan efficiënter zijn dan een harde schijf , is het knelpunt dat een computer ondervindt bij het trekken van of schrijven naar een harde schijf verwijderd met een SSD . Het resultaat is dat de computer kan informatie sneller te verwerken , waardoor andere componenten zoals de processor om meer actief . Dus, hoewel rijden efficiëntie kan verbeteren in de toekomst , in 2009 , is er geen duidelijk resultaat of de schijven produceren energiebesparing .
Speculatie

Hoewel in 2009 solid - state drives zijn duur en beperkt door de capaciteit , net als bij andere stations , zal dat veranderen . Harde schijven worden gebruikt om ongeveer $ 1 voor elke gigabyte aan capaciteit . Momenteel zijn er ongeveer 1 terabyte drives voor minder dan $ 100 . Op dezelfde wijze , aangezien de productiekosten druppel en verkoop stijgen , zullen de kosten van een SSD gaan dalen . Evenzo , als de fabrikanten om betere drives , de capaciteit zal toenemen . In de toekomst kan de meeste computers worden met behulp van SSD's .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De Data Transfer Snelheid van …
·How to Set Up Verizon Wireless…
·Hoe te verbinden een Sanyo Pro…
·Zijn SSD's sneller dan harde s…
·AMD 9850 Vs . 9950 
·Seagate External Drive maakt g…
·Hoe te Audio Get Van een Inter…
·Hoe om kabels van een SATA dri…
·Hoe om te achterhalen wat je h…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Seagate External 500GB D…
·Hoe te vergelijken en het contrast van d…
·Hoe te Magnetische opslagmedia Bescherm 
·Wat is een PCI-apparaat ? 
·Bij de keuze van de opties voor uw Dell …
·How to: MacBook Pro Diagnostics 
·Wat is IPM Vs . PPM ? 
·Hoe te draaien in SolidWorks op een Logi…
·Hoe te Sounds Play Van een HDMI & Sound …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com