Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een 3,5 diskettestation installeren in een eMachine
Een floppy disk drive leest en schrijft gegevens naar diskettes . Hoewel optische stations , zoals cd- en dvd-drives steeds populairder geworden in de afgelopen jaren , kan de vroegere media schijf nog nodig zijn om informatie uit diskettes lezen . Terwijl eMachine computers missen soms een interne floppy drive , zijn ze meestal nog de nodige connector op het moederbord om een tegemoet . Als de eMachine ontbreekt een interne floppy drive aansluiting poort of ruimte om een ​​diskettestation installeert, kunt u een USB floppy drive in plaats van een intern model te installeren . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Floppy drive
Floppy drive kabel
Floppy schroeven rijden
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de eMachine en maak alle kabels aan de achterzijde en een USB- of audio -kabels aangesloten op de voorzijde . Gebruik de bij de Phillips- schroevendraaier om de twee schroeven aan de achterkant van de computer die op het zijpaneel te houden te verwijderen . Schuif het zijpaneel naar de achterkant van de computer , haal hem eruit en leg het opzij . Sommige eMachine modellen hebben een grote faceplate die zullen moeten worden verwijderd . Zoek de vier plastic lipjes rond de zijkanten en onderkant van het voorpaneel en druk ze in , terwijl tegelijkertijd het toepassen buitenwaartse druk uit op het voorpaneel totdat hij knalt . Kopen van 2

Zoek de floppy drive bay . Het moet net boven de harde -schijfruimte en onder de grotere optische drive bays en kaart - lees -eenheid . Druk de plastic floppy drive bay frontje van binnen en zet het voorpaneel opzij .
3

Verwijder het diskettestation van enige statische - vrij verpakkingsmateriaal en plaats de diskette in het diskettestation baai door de voorzijde van de machine . Duw het station in zachtjes tot de voorzijde van het station is gelijk met de voorkant van de behuizing .

Invoegen schroeven 4 via de zijkanten van de floppy drive bay en rijg ze losjes in de gaten in de zijkanten van het diskettestation . Draai de schroeven met de kruiskopschroevendraaier .
5

uitpakken van de floppy drive kabel . Zoek de floppy drive connector op het moederbord . Het is korter dan een IDE -aansluiting ( waar de harde schijf en optische schijven plug-in ) . Een eind van de floppy drive kabel moet worden geëtiketteerd " systeem" of "Raad . " Deze aansluiting zal een verhoogd stuk plastic aan de kant te hebben en de aansluiting op het moederbord zal een gat in de zijkant van het hebben. Hierdoor kan de floppy kabel om slechts op een manier in de connector . Steek het juiste uiteinde van de kabel in de aansluiting op het moederbord , zachtjes te drukken totdat de verbinding stevig vastzit .
6

Bevestig het andere uiteinde van de floppy drive -kabel aan op de achterkant van het diskettestation . Zoals het moederbord , zal het kabeluiteinde een inkeping in de zijkant hebben en de connector aan de achterkant zal een gat in de zijkant , die alleen mogelijk maakt de kabel op een manier worden geplaatst hebben . Druk zachtjes terwijl u de kabel totdat deze goed vastzit .
7

Sluit een van de kleine voeding connectors op de voeding aansluiting pinnen op de achterkant van het diskettestation . Als er geen kleine connectors , moet u wellicht een adapter , die moet komen met het diskettestation , een grotere voeding aansluiting omzetten in een kleinere gebruiken . Druk voorzichtig terwijl het aansluiten van de kabel te voorkomen buigen van de power connector pinnen .
8

Plaats het zijpaneel , zodat de schroefgaten goed uitgelijnd zijn . Vervang zo nodig de belangrijkste faceplate . Rijg de schroeven in het zijpaneel gaten aan de achterkant van de behuizing en draai met de kruiskopschroevendraaier . Bevestig de macht, video , toetsenbord, muis en geluid kabels in de achterkant van de computer .

Turn 9 op de computer tijdens het kijken naar het groene lampje op de voorkant van de floppy drive . Het licht moet komen op kort nadat het systeem de aan en dooft . Het diskettestation is geïnstalleerd en is klaar voor gebruik . Het diskettestation niet eisen dat u geen stuurprogramma's te kunnen bedienen laden .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je NTFS-bestandssysteem co…
·Wat Wattage van soldeerbout is…
·Hoe te Connect Cable TV op een…
·Audio Problemen Geen Visual in…
·Wat is de Intel Atom Processor…
·Hoe de titel van een cd zonder…
·Hoe een bestand te slepen naar…
·Hoe maak je een xD geheugenkaa…
·Toshiba Laptop Satellite A135 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je Bluetooth inschakelen op een Dell…
·Hoe te Refill Toner 
·Hoe te testen indien HP A510e USB -poort…
·Hoe te verwijderen en opnieuw installere…
·Hoe Vergelijk Wired hoofdtelefoon met vo…
·Hoe maak je een Kindle scherm Reinig 
·Hoe maak je een GeForce 7950 GT OC Insta…
·Hoe maak je een computer aanpassen Onlin…
·Wat is een RAID Driver 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com