Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een Memorex DVD-R ?
Een Memorex DVD - R is een beschrijfbare schijf die ooit door een computer of videorecorder kan worden geschreven . Zodra een programma of film wordt opgenomen op de schijf , kan deze niet worden verwijderd of op enigerlei wijze veranderd . Memorex is een algemeen erkende merknaam , het produceren van audio -en videobanden , cd's en dvd's en andere opname- materialen . Beschrijfbare dvd's bezit zijn van een veel informatie en vaak worden gebruikt om een ​​back -up van belangrijke bestanden op een computer . Recording Media

Memorex DVD - R's komen in een verscheidenheid van kleuren . Alle eenmaal worden opgenomen met behulp van laser -technologie beschikbaar in standaard- brander DVD-drives op computers die DVD-R/RW blanco media , in DVD- RAM, opneembaar drives ondersteunen die alleen ondersteuning eenmalig beschrijfbare schijven en in stand-alone dvd-recorders . De schijven hebben een kleurstoflaag onder een reflecterend oppervlak . De laser schrijven hoofd op de DVD-brander selectief donkerder gebieden op de kleurstof laag om de digitale patroon te maken dat het lezen laserkop scans .
Speed ​​

Memorex verhuur dvd - R's opnemen audiobestanden op 16x de normale afspeelsnelheid en neemt op met lagere snelheden voor video -en HD- videobestanden die complexer om op te nemen zijn. Hogere opnamesnelheid kunnen gevoelig zijn voor fouten . Gegevensbestanden meestal branden bij hogere snelheden , afhankelijk van de kwaliteit van de DVD-brander .
Capaciteit

De capaciteit van een Memorex DVD - R 4.7 GB . Dit zal opnemen ongeveer 120 minuten van standaard formaat video en meer met gecomprimeerd formaat video's . Het kan maximaal tot zeven cd's ter waarde van audiobestanden en 4,7 GB aan data .
Rassen

Memorex verhuur dvd - r's in zilver of in veelkleurige verpakkingen . Verpakkingen variëren van enkele schijven op de verpakkingen van 100 of meer . Memorex DVD - R's met inkjet bedrukbare vlakken laat je titels en ontwerpen rechtstreeks op de schijven met speciale schijf inkjet printers.
Memorex

De Memorex Corp gestart in 1961 de productie van computer -tapes en uitgebreid tot een leverancier van IBM- computer randapparatuur geworden . Het bedrijf is begonnen met de productie media consumenten in 1971 met zijn beroemde " Is het leven of is het Memorex ? " cassettebandje commercials . Sindsdien heeft het bedrijf gegaan om hoge kwaliteit cd's , dvd's , flash-geheugen , computer accessoires en andere media voor gegevensopslag , alsmede schijven en communicatie controllers produceren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Transfer Slaat van een Gam…
·Hoe de Verizon Wireless Broadb…
·Hoe maak je een SD -kaart Defr…
·Logitech Z - 5500 Specificatie…
·Hoe maak je een SATA harde sch…
·Hoe te Sound Get op een Webcam…
·Hoe te Computers in Indianapol…
·Hoe te halen verwijderde foto'…
·Hoe kan ik video's kopiëren n…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je scherm met behulp van een De…
·Hitachi schijf Gereedschap 
·Canon PG 40 Tips 
·Hoe je oude computers Rebuild met nieuwe…
·Hoe kan ik Blu - ray-schijven opnemen 
·Hoe maak je een dual boot systeem Verwij…
·Wat is een Super Webcam 
·Hoe maak je een USB externe harde schijf…
·Verschillen in Macintosh & PC Computers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com