Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een cd Restore Wanneer het zal niet te lezen
Hoewel compact discs zijn gebouwd om lang mee , en zijn veel steviger dan voorafgaand audio opslagmethoden , zoals cassettebandjes , cd's zijn niet onoverwinnelijk . Krassen op cd's kunnen kwesties , zoals het overslaan tijdens het afspelen veroorzaken . Als de krassen zijn al erg genoeg , kunnen ze zelfs voorkomen dat de cd worden gelezen door sommige afspeelapparaten en programma's . Alleen maar omdat een CD niet te openen in een apparaat of programma , hoewel, betekent niet dat het moet worden afgevoerd . Instructies
1

Plaats de cd in het cd -station van uw computer . Computers sport vaak nieuwere , meer geavanceerde technologie dan de standaard cd-spelers , zodat je computer in staat zijn om schijven die je cd-speler niet kan lezen . Wacht tot maximaal 30 seconden om te zien of de schijf opent in een programma op zijn eigen . Kopen van 2

Kies het programma dat u wilt proberen om de cd te openen in als de computer heeft een harde tijd initialiseren van de CD op zijn eigen. Klik op "Start " en selecteer " Computer " of "Deze computer . " Met de rechtermuisknop op het station dat de DVD in de lijst die verschijnt , klik op ' Openen met ' in het menu en klik op de naam van het programma , zoals RealPlayer of Windows Media Player , die u wilt gebruiken om de schijf te openen.
3

Sluit de eerste mediaspeler en proberen om de cd te openen in een andere speler als de eerste niet in slaagt om de schijf te lezen . Nogmaals , ga naar " Start" en selecteer " Computer " of "Deze computer . " Rechtermuisknop op de disc drive en kies " Openen met . " Selecteer een ander programma om de schijf af te spelen .
4

Download een programma dat is gespecialiseerd in cd recovery op uw computer . Veel programma's kunnen worden gedownload , maar , in tegenstelling tot de andere CD - recovery programma's , Recovery Toolbox voor CD is gratis . Installeer de Recovery Toolbox for CD naar uw computer .
5

Start de Recovery Toolbox for CD toepassing door te klikken op " Start", selecteer " Alle programma's " te kiezen voor " Recovery Toolbox " en het selecteren van " Recovery Toolbox for CD . " In het venster dat verschijnt , klikt u op het station dat de CD bevat . Klik op 'Volgende'.
6

Gebruik de "Check All " knop in de Recovery Toolbox for CD applicatie om te proberen om alle van de items op de cd te herstellen , en klik op de knop "Opslaan" . Recovery Toolbox zal gaan werken . Elk bestand op de cd die kan worden gelezen door Recovery Toolbox wordt geript en opgeslagen in de gekozen map .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Lijst van Quad - Core Processo…
·Wat is het verschil in snelhei…
·Hoe te houden Wi - Fi op een i…
·Hoe te kopen een hoeveelheid v…
·Hoe te kopiëren van een compu…
·Verschillen tussen Harde Schij…
·Hoe maak je een computer aansl…
·Hoe maak je een computer model…
·Hoe Hard Drive Kopiëren naar …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je muisknoppen Schakelaar in Logitec…
·SSD Stroomverbruik Vs . Harde schijven 
·Hoe maak je een . PDF eBook converteren …
·Hoe te Citrix XenApp Computer Server Set…
·Hoe je BIOS bijwerken met Asus P5GC 
·Hoe te Wrap Wires Shrink 
·Hoe kan ik een Arris TM502G Install 
·Hoe sluit ik een MacBook met een externe…
·Hoe maak je een PDF-bestand met foto's v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com