Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te Connect 2.5 SATA naar een Desktop
De grootte van een harde schijf dicteert zowel hoeveel opslagruimte heeft en hoe snel dat de opslag kan worden benaderd door een computer . Het installeren van een 2.5 SATA ( Serial ATA ) harde schijf binnenkant van een desktop computer is alleen iets anders dan het installeren van een desktop - sized SATA-schijf . Je zal een harde adapter lade schijf voor de SATA harde schijf nodig hebben , samen met een SATA- adapter , die beide kunnen worden gekocht bij een computerwinkel . De computer herkent en gebruikt de 2.5 SATA harde schijf alsof het was gewoon een andere desktop harde schijf . Wat je nodig hebt
Zachte doek
Phillips juwelier schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Installeer 2.5 SATA harde schijf in Mac Desktop
1

Koppel alle kabels los van de Mac- desktop . Trek aan de ontgrendeling aan de achterkant linkerbovenhoek van het Mac-bureaublad . Trek het zijpaneel . Trek een van de lege harde schijf trays die in de top van de Mac-desktop .

Place 2 de zachte doek op een tafel . Verwijder de schroeven aan de zijkanten van de lege harde schijf lade met schroevendraaier de Phillips juwelier . Plaats de harde schijf lade adapter op de zachte doek . Verwijder de schroeven aan de zijkanten van de harde schijf adapter met schroevendraaier de Phillips juwelier .

Dia 3 van de 2.5 SATA harde schijf , connector uiteinde naar buiten gericht , naar de harde schijf adapter lade . Bevestig de schroeven aan de kant met schroevendraaier de Phillips juwelier . Schuif de harde schijf adapter lade in de harde schijf lade . Bevestig de schroeven aan de kant met schroevendraaier de Phillips juwelier .
4

Steek de 2,5 SATA-aansluiting aan het ene uiteinde van de SATA- adapter in de connector aan de achterkant van de 2.5 SATA harde schijf . Duw de SATA- adapter op de connectoren stevig met je vingers .

Place 5 van de harde schijf lade , SATA adapter plug uiteinde eerst , terug in de vaste-schijfruimte . Plaats het zijpaneel terug op het Mac-bureaublad . Trek aan de ontgrendeling terug naar beneden . Bevestig de kabels .
Install 2.5 SATA harde schijf in de PC Desktop
6

Koppel alle kabels van de PC bureaublad . Verwijder de schroeven uit de zij-of achterkant van de pc met de kruiskopschroevendraaier . Trek de zij-of achterkant van de PC met je handen .
7

Verwijder de schroef van de bovenste hoek van een van de harde schijf trays , dat is in een lege harde schijf bay . Trek de harde schijf lade uit de vaste-schijfruimte . Trek de twee kabels uit de binnenkant van de harde -schijfruimte .

Plaats 8 de zachte doek op een tafel . Verwijder de schroeven aan de zijkanten van de lege harde schijf lade met schroevendraaier de Phillips juwelier . Plaats de harde schijf lade adapter op de zachte doek . Verwijder de schroeven aan de zijkanten van de harde schijf adapter met schroevendraaier de Phillips juwelier .

Dia 9 van de 2.5 SATA harde schijf , connector uiteinde naar buiten gericht , naar de harde schijf adapter lade . Bevestig de schroeven aan de kant met schroevendraaier de Phillips juwelier . Schuif de harde schijf adapter lade in de harde schijf lade . Bevestig de schroeven aan de kant met schroevendraaier de Phillips juwelier .
10

Steek de 2,5 SATA-aansluiting aan het ene uiteinde van de SATA- adapter in de connector aan de achterkant van de 2.5 SATA harde schijf . Duw de SATA- adapter op de connectoren stevig met je vingers .
11

Sluit de twee kabels die uit de vaste-schijfruimte in de juiste aansluitingen op de SATA- adapter plug . Plaats de harde schijf lade terug in zijn oorspronkelijke positie binnenkant van de harde -schijfruimte . Bevestig de schroef .
12

Plaats de zij-of achterkant terug op de PC bureaublad . Bevestig de schroeven . Bevestig de kabels .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is de Memory Module voor m…
·Hoe maak je een document Fotog…
·Hoe maak je een robot bouwen G…
·Intel Chip Soorten 
·Zo plaatst u een SanDisk Cruze…
·UWB Schematische Bouw en compo…
·Wat is File Fragmentatie ? 
·Logitech Z - 5500 Specificatie…
·Hoe te gebruiken Protection ID…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een iPad Keyboard…
·Hoe je HP Printing problemen op te losse…
·Hoe partitie een tweede HDD 
·Kan ik als vervanging mijn Processor 
·Hoe een Google Android Tablet Works 
·Inspiron Vs . Studio Lines 
·Hoe maak je een Kodak ESP 7 Install 
·Hoe maak je een tweede SATA harde schijf…
·Hoe je het geheugen in een Latitude CPI …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com