Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Hoe kan ik een SATA DVD drive installeren op Windows XP
een SATA DVD-drive installeren op een XP- pc is een relatief eenvoudig proces . De personal computer is in principe een zaak met een kader binnen voor insteekmodules . Een drive installeren is een kwestie van schuiven in een rack en aandraaien van een schroef of klem . Windows XP vereenvoudigt het proces door het automatisch herkennen van nieuwe hardware en het verstrekken van gemakkelijk te gebruiken scherm voor installatie. Wat je
SATA DVD-drive met kabel
PC computer met Windows XP
Installatie CD
Computer toolkit
Need Toon Meer Aanwijzingen
installeren Drive
< br > 1

Zet de computer uit en ontkoppel de kabels en het netsnoer . Draai schroeven of clips op de cover en verwijder het deksel van de pc-behuizing . Zoek een open sleuf in de drive rack en verwijder de plastic plaat voor dat rek in de voorkant van de behuizing .

Slide 2 de SATA DVD- drive in het rack en draai de bevestigingsschroeven of klemmen .
3

Zoek een ongebruikte stroomkabel uit het stopcontact en sluit deze aan op de achterkant van het dvd-station . Steek de rode SATA data kabel in de achterkant van het station in de data plug - in .
4

Sluit het andere uiteinde van de rode SATA- datakabel in de SATA-aansluiting op het moederbord van de computer . Als uw moederbord heeft een SATA-aansluiting , dan moet u een SATA -controller -kaart te installeren . Mogelijk moet u deze apart aanschaffen of kan worden voorzien van uw drive .
5

Installeer de controller -kaart , als u er een nodig hebt , door de stekker in een PCI - Express -sleuf aan de achterkant van de geval . Verwijder het metalen slot bewaker en steek de kaart op zijn plaats . Schroef de voorkant van de kaart aan de bovenkant van de kaart rek op de achterkant van de behuizing . Steek het andere uiteinde van de rode SATA- datakabel in de data plug -in op de controller kaart .
6

Controleer alle naburige aansluitingen om ervoor te zorgen dat u nog niets los gestoten . Sluit de behuizing van de computer en sluit alle kabels en het netsnoer .
7

opstarten van de computer . Bij het ​​opstarten is voltooid , opent u de map "Mijn Computer" en zoek naar een pictogram voor het nieuwe station. Als het niet aanwezig is , moet u wellicht opnieuw opstarten en de procedure van de computer te volgen voor het openen van de CMOS . Vanuit het raam CMOS , controleer dan de instellingen van uw schijven en zorg ervoor dat de instellingen voor de nieuwe schijf zijn ingeschakeld . Herstart de computer .
8

Windows XP automatisch instellen van de drive om digitale cd-weergave gebruiken . Zoek het pictogram van drive in "Deze computer " om ervoor te zorgen dat de software ziet het station . In het venster "Deze computer " , ga naar " Hardware " en vervolgens open " Device Manager " en zoek naar het pictogram van het nieuwe station .
9

Installeer de aandrijving software door de cd die bij het . Als het niet opstarten op zijn eigen , open de drive in " Verkenner " en klik op " instellingen . " Installeer alle stuurprogramma's , dvd -speler of , als het station is een " brander " drive , de CD /DVD brander software .

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Kan mijn cd - rw-station Make …
·Hoe kan ik een dvd- rom- drive…
·Hoe maak je verbinding een Sat…
·Hoe kan ik een Stuck DVD /CD d…
·Hoe maak je een muziek -cd te …
·Hoe de naam van een cd - rom- …
·Hoe kan ik een SATA DVD drive …
·Hoe maak je een Home kopiëren…
·Hoe kan ik een externe dvd-dri…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een computer Processor Speed…
·Hoe kan ik een laptop Weergave op een ex…
·Hoe maak je een USB-stick gebruiken 
·Hoe maak je Voeg een printerpoort Type 
·Hoe kan ik een HP 8250 Problemen 
·Toshiba Portege R500 Specs 
·Hoe te Lexmark Clean All in One printers…
·De omzetting van RGB naar VGA 
·Android Synchronisatie Met Macs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com