Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe Memory Upgrade & BIOS
Als verwerking en multitasking eisen verhogen voor computers , neemt ook de hoeveelheid RAM ( Random Access Memory ) die nodig zijn voor uw computer te laten functioneren . Zowel desktops als laptops zijn uitgerust met een set hoeveelheid RAM , maar u kunt meestal meer toevoegen . Als u van plan bent om uw computer te houden voor een lange tijd , kunt u RAM en flash de BIOS van uw systeem te upgraden . Wat je nodig hebt
Computer specificaties van uw systeem
kruiskopschroevendraaier
Nieuwe RAM -modules
internetverbinding
Bestand extraheren nut
Toon Meer Aanwijzingen
Upgraden RAM
1

Schakel de computer uit en ontkoppel alles behalve het netsnoer . Verwijder de buitenste behuizing met de kruiskopschroevendraaier en zoek naar uw RAM-chips . Ze lijken op lange , dunne printplaten in zowel laptops en desktops . In desktops , RAM hecht rechtstreeks op het moederbord . In laptops , kan de locatie variëren, kijk in uw handleiding of op de website van de fabrikant voor meer informatie
2

elektrisch te aarden en verwijder eventuele statische lading door het aanraken van een metalen voorwerp voorafgaand aan het werken met een van . computer onderdelen .
3

verwijder voorzichtig de oude RAM-modules door grijpen ze door de kaart oppervlak . Raak de koperen connectoren . Volgens Computer Memory Upgrade , desktop computer RAM is loodrecht op het moederbord , terwijl laptop RAM is parallel om ruimte te besparen . U moet laptop RAM -modules lift naar een hoek van 45 graden uit hun behuizing voordat u .
4

Plaats de nieuwe geheugenmodules . Zorg ervoor dat alle aansluitingen stevig zijn raken , de kaarten vaak zal vastklikken. Dit voorkomt kortsluiting en schade aan uw computer en het geheugen .
5

Plaats het deksel van uw computer en alle kabels . Zet uw computer aan en druk op F2 voorafgaand aan starten naar het scherm Setup . Vanaf hier kunt u navigeren naar je BIOS en controleer of uw nieuwe RAM-geheugen is geïnstalleerd . Uw moederbord informatie verschijnt ook in dit menu , deze informatie ter voorbereiding op je BIOS te upgraden opschrijven
Upgrading BIOS
6

Bezoek website uw moederbord fabrikant en zoek naar de . nieuwste BIOS -upgrade , met exact het modelnummer en de specificaties van uw moederbord . Volgens DevHardware.com , BIOS- flash- bestanden hebben rom of BIN bestandsextensies .
7

Sla de nieuwste BIOS- flash- bestand op uw harde schijf .
8

Gebruik een bestand extraheren hulpprogramma zoals Winzip of Winrar om de inhoud van de BIOS- archief uit te pakken . Het zal meestal bevatten een tekstdocument voor instructies , het BIOS-bestand en een flash utility . Lees de instructies aandachtig door en volg ze .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe kan ik Reset het Bedrijfsn…
·Hoe je BIOS Update over HP V60…
·Hoe je Flash het BIOS 
·Hoe maak je een Award Flash BI…
·Hoe een wachtwoord te herstell…
·Hoe je BIOS resetten in een De…
·Hoe controleer ik mijn BIOS ? 
·Hoe je BIOS Upgrade voor Windo…
·Hoe de BIOS Password Reset op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB- CB 30 10 Kabel Gebr…
·Minolta Pagina Works Printer Problemen 
·Hoe te branden van een HD Movie 
·Hoe de BIOS Flash op een Dell 1300 
·Wat moet ik doen als een Canon printer n…
·Mijn Acer OrbiCam 5720 Camera is niet ge…
·NetGear WNR2000 Vs . WNR1000 
·Hoe maak je een Connect Tape Player op e…
·Hoe informatie Kopiëren naar een Flash …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com