Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe maak je een Award Flash BIOS
van uw computer BIOS ( Basic Input Output System ) is het programma dat de machine wat te doen met al zijn apparaten , zoals het toetsenbord , muis , harde schijf , havens en grafische kaart vertelt . Het kan nodig zijn om flash of update zijn, je BIOS bij gelegenheid - bijvoorbeeld als nieuwe hardware of software beschikbaar komt die niet wordt ondersteund door uw originele BIOS . Wat je nodig hebt
AwardFlash nut
Toon Meer Aanwijzingen
Knippert uw Award BIOS
1

Bepaal de fabrikant van uw moederbord of moederbord . U mag niet weten deze informatie , dus je zult het moeten krijgen wanneer u start uw computer . Pauze op het scherm tijdens het opstarten en zoeken naar de BIOS ID-nummer . Het zal verschijnen terwijl je geheugen is te tellen , vlak nadat je de computer aanzet . Dit nummer kunt u opzoeken van de fabrikant en de chipset van uw moederbord . Schrijf het op precies . U kunt ook een software programma downloaden om u deze informatie te vertellen , als je dat liever ( zie bronnen ) . Kopen van 2

Bezoek de website van uw moederbord fabrikant om de meest recente BIOS en knipperende nut te krijgen. Als uw computer werd gebouwd door een bedrijf als gateway , Dell of IBM , kunt u meestal vinden deze bestanden onder de rubriek "Downloads" van hun websites . Download de bestanden naar uw computer .
3

computer voorbereiden om te kunnen flashen . Dit houdt in het invoeren van de BIOS Setup (toegankelijk wanneer u de computer opnieuw op te starten ) en het uitschakelen van alle items die het woord " Shadow " (kies " uitschakelen " of "uit" ) . Ook in het BIOS setup -menu , schakel alle van de power- management functies . Voer de Chipset Feature Setup en onbruikbaar systeem-BIOS Cacheable en Video BIOS Cacheable alsmede uw volledige voorbereiding .
4

Pak uw bestanden en zoek naar het bestand README . Open dit bestand in een teksteditor en lees het aandachtig . Niet alle versies hetzelfde zal zijn , en het is belangrijk om de instructies precies zoals gepresenteerd in dit bestand te volgen , of je kan ernstige schade aan uw computer te doen .
5

Start BIOS flash programma . Als de fabrikant voorzien van een bestand dat kan worden uitgevoerd binnen de Windows-omgeving , voer het bestand zoals aangegeven in de README of instructies . Het leidt u door een serie aanwijzingen , herstart de computer en de BIOS flashen .
6

Maak een bootdisk . Als u niet werkt met Windows of kan geen gebruik maken van een Windows- executable flash utility , moet u een boot disk die u zal toestaan ​​om te starten vanaf een opdrachtprompt . Raadpleeg de documentatie van het besturingssysteem over hoe u deze schijf te maken .

Start een command 7 prompt en voer de flash utility . Vergeet niet om de README instructies te volgen naar de letter , en hoeft geen stappen overslaan . Reboot , en je BIOS wordt bijgewerkt.

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe de BIOS resetten in een Ex…
·Hoe de BIOS bijwerken in een T…
·Hoe de BIOS resetten op een De…
·Hoe gaat u naar een Inspiron 1…
·Hoe de BIOS resetten naar een …
·Hoe gaat u naar de BIOS op PC …
·Hoe te DDR2 Memory Speed ​​Ver…
·Hoe de BIOS Password Reset op …
·Hoe de BIOS Home Server wijzig…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Nero kan niet Voer de start van Disc - A…
·Hoe maak je een Hewlett - Packard LaserJ…
·Wat zijn de redenen voor het kopen van e…
·Over de uitvinding van de computer toets…
·Het kiezen van de beste CPU voor Videobe…
·Hoe om te doen Memory Upgrades 
·Verschil tussen 32 bit Geheugen & 64 Bit…
·Hoe maak je een Guitar Hero -controller …
·USB naar HDMI converters 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com