Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Heeft PCSX2 Need BIOS ?
PCSX2 is een Sony PlayStation 2-software emulatie programma ontwikkeld voor Windows -en Linux -besturingssystemen . Het programma staat voor PlayStation 2 cd's en dvd's om rechtstreeks vanaf de schijf van een computer zonder de noodzaak van een echte game console . Voor PCSX2 naar de PlayStation 2-software nauwkeurig uitvoeren , moet een geldige BIOS-bestand worden geladen . Het belang van de BIOS in PCSX2

PCSX2
bootst de innerlijke werking van de PlayStation 2 -console in een poging om de officiële game software voor gebruik op een computer goed kan lezen . De PlayStation 2 -systeem BIOS -software is een vorm van firmware die wordt gestart wanneer de console voor het eerst wordt opgestart . Deze BIOS firmware bepaalt het bereik van de functionaliteit van de console , met inbegrip van specifieke software regio restricties . De PCSX2 toepassing vereist de BIOS firmware om deze kern PlayStation 2 -console functies emuleren .
PlayStation BIOS Software Copyright

De PlayStation 2 BIOS -software 2 is ontwikkeld door en eigendom van Sony computer Entertainment . Er zijn meerdere versies van de PlayStation 2 BIOS , en al zijn officieel eigendom van Sony . Het is een schending van software auteursrecht op de PlayStation 2 BIOS firmware distribueren . Het downloaden van de BIOS -software van het internet , dus , is illegaal . De enige manier om de officiële Sony PlayStation 2 BIOS firmware op te nemen in de PCSX2 toepassing is om de software direct van een game console naar uw computer overbrengen .
Extraheren de PlayStation 2 BIOS firmware < br >

het proces van het extraheren van de BIOS firmware van een PlayStation 2 -console aan op een computer is langdurig en vereist een diep begrip van de console modificatie . Je moet ook een officiële Sony PlayStation 2 breedband Ethernet -adapter , een PlayStation 2 geformatteerde geheugenkaart , en toegang tot de PlayStation 2 thuis ontwikkelsoftware . Door het gebruik van de gespecialiseerde software , wordt de BIOS firmware gedumpt op een geheugenkaart , waar het vervolgens wordt overgebracht naar uw computer via een bekabeld netwerk .
Laden de BIOS firmware in PCSX2
< br

PCSX2 > alleen het BIOS-bestand herkennen als het geplaatst in de juiste directory . Standaard wordt de applicatie zoekt naar BIOS-bestanden in de map "Documenten" van het huidige profiel . Deze locatie kan worden gewijzigd door de toegang tot de " BIOS Search Path " sectie van het PCSX2 Component menu selectors . De " Selector Plugin /BIOS " optie in het menu " Config " bevat een lijst van alle geïnstalleerde BIOS-bestanden . Om een geïnstalleerde BIOS-bestand te activeren , markeert u de gewenste firmware en klik op de "OK" knop aan de onderkant van het menu " Component selectors " .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe kan ik het BIOS-wachtwoord…
·Hoe je BIOS Driver Update 
·Hoe een BIOS resetten op een H…
·Hoe je Dual Core BIOS Wijzigin…
·Hoe te installeren van een BIO…
·U kunt terugdraaien van de BIO…
·Hoe gaat u naar HP BIOS 
·Hoe maak je een ROM in de Toek…
·Hoe te SCSI BIOS inschakelen o…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
  Hardware Articles
·Compaq 6500 Series Pp2020 Specificaties 
·Hoe kan ik een CD & DVD Fast Burn 
·Hoe de cover te verwijderen van een Epso…
·Hoe te Refill inktcartridges Met Primer …
·Hoe de beveiliging te configureren voor …
·GeForce 8800 GTS G80 Vs . Radeon HD 5750…
·Waarom heeft een HP Adapter Get Hot ? 
·Hoe maak je een gecrashte schijf herstel…
·Hoe maak je verbinding een Olympus voice…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com