Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Kan een Snowcat Simulator worden gebruikt op een Mac ?
Snowcat Simulator is een spel met meerdere niveaus die vereist dat u tot de piste een ski- resort klaar te houden voor de gasten . Het spel bevat drie - dimensionale graphics , de verschillende weersomstandigheden en een scala aan taken die je moet voltooien om door te gaan naar het volgende niveau van het spel . Snowcat Simulator is een Windows- spel dat je kunt spelen op je Mac-systeem via de Boot Camp- applicatie . Boot Camp is een gratis applicatie die onderdeel is van het Mac-besturingssysteem . Snowcat Simulator Niveaus

Uw primaire doel met Snowcat Simulator is om elk level te voltooien binnen het spel in een bepaalde tijd . Het spel plaatst je in onvoorspelbare weer situaties die je moet overwinnen , technische problemen met sneeuwploegen en andere apparatuur moet u opgelost en ongevallen op de piste moet je behandelen . Elk level bevat ook opdrachten moet u onmiddellijk te voltooien . U gebruikt uw Mac toetsenbord en de muis om te navigeren door Snowcat Simulator .
Boot Camp

Boot Camp
draait op elke Intel - gebaseerde Mac met OS X versie 10.5 of hoger . De applicatie is toegankelijk door in de map "Programma's" op uw harde schijf Mac 's navigeren naar de map " Hulpprogramma's " . Boot Camp-assistent begeleidt u bij het ​​opzetten van de harde schijf van je Mac naar een Windows-installatie , de installatie van Windows 7 en de lancering van Boot Camp . U krijgt een volledige versie van Windows 7 nodig hebt, als met Mac OS X v10.6 of hoger , naar de Windows-installatie te voltooien . Je Mac heeft ook de nieuwste firmware-updates , verkrijgbaar bij Apple , en ten minste 20 gigabyte aan vrije schijfruimte voor Windows 7 , 64 - bits versie , of 16 GB vrije harde schijf ruimte als u de 32 - bits versie van Windows 7 .
Snowcat Simulator vereisten

Als draait Snowcat Simulator op je Mac via Boot Camp , moet uw Mac nog steeds aan de systeemvereisten van het spel . Snowcat Simulator vereist een Intel -processor draait op 1,5 gigahertz of sneller , minimaal 512 MB ​​RAM-geheugen , een GeForce ATI Radeon of compatibele videokaart met 128 MB videogeheugen en DirectX 9.0c of hoger geïnstalleerd . Direct X 9.0c is beschikbaar voor direct downloaden van Microsoft . UIG Entertainment , Snowcat Simulator fabrikant raadt een systeem met 1 GB RAM en een Intel -processor draait op 2GHz .
Boot Camp en OS X 10.5

Als uw Mac is OS X 10.5 , kunt u alleen een volledige versie van Windows Vista of Windows XP met Service Pack 2 te installeren . Als de installatie van Vista of XP , 10 GB vrije harde schijf ruimte nodig is . Systeemvereisten Snowcat Simulator 's nog steeds van toepassing op Mac OS X 10.5 .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Webcam mijn MacBook wordt niet…
·How to Get Rid van Excess Bibl…
·Hoe om te ontdekken welke proc…
·Hoe te verbinden de MacBook Pr…
·Hoe te doen Blog TV op een Mac…
·Mijn MacBook trackpad werkt ni…
·Hoe maak je een spel in je Mac…
·Hoe het opzetten van de JBL Mo…
·Hoe te Sync iPhoto & a BlackBe…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·MSI U90 Specificaties 
·Hoe maak je een TI - 84 Plus Haak een co…
·Hoe maak je een Stuck geheugenkaart verw…
·Hoe de HP Pavilion A305W BIOS Password R…
·Hoe te Scroll op een Alps touchpad 
·Hoe te installeren een Dell Batterij 
·Hoe een verbrande cd Wis 
·Hoe om te doen het Yin - Yang symbool op…
·Hoe je verborgen programma's lopen van e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com