Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
MacBook Pro Power Cable is Niet opladen
De adapter voor de MacBook Pro , riep een MagSafe-lichtnetadapter , zet de elektrische stroom ontvangt van uw stopcontact om de juiste wattage nodig is voor uw draagbare Apple . Bepaalde factoren kunnen de goede doorstroming van elektriciteit beïnvloeden door middel van deze kabel en uw MacBook , die meestal een eenvoudige beetje oplossen van problemen te verhelpen . Als je MacBook nog steeds weigert na het aanpakken van de meest voorkomende problemen op te laden , contact op met Apple voor meer hulp . Update Firmware

MacBook Pro's verkocht in het najaar van 2007 en heel 2008 kunt tegenkomen opladen problemen als gevolg van out-of - date firmware software . Apple bracht twee firmware- updates voor deze oplaadproblemen , die moet worden aangebracht onder Mac OS X versie 10.5.8 of versie 10.6.4 pakken . Download en installeer ofwel de MacBook SMC Firmware Update 1.4 -update of de Pro SMC Firmware Update 1.4 voor het juiste laden hervatten .
Reset de Adapter

Uw adapter MacBook 's zal zich omdraaien uit wanneer het betekenissen " ruis " inmenging in het stopcontact steken , waarbij een reset te corrigeren . Koppel de adapter uit het stopcontact en wacht een minuut voordat u opnieuw Oorzaken van ruis op de lijn onder grote apparaten zoals koelkasten op hetzelfde circuit als de outlet u de stekker in . Probeer een ander stopcontact op een ander circuit dan deze lijn ruis te voorkomen bemoeien met adapter gebruik van uw MacBook .
Controleer voor Cord Schade

Adapter myelumletsel
, riep trekontlasting , kan voorkomen dat de lader laadt vanwege gerafelde draden in de kabel . Slijtage aan MagSafe-adapter van de MacBook kan leiden tot de uitschakeling van de connector van de rest van het koord . Symptomen zijn onder geen laden op alle, of intermitterende stroom aansluiting , terwijl aangesloten inch Als het LED -lampje knippert aan en uit als u het snoer te verplaatsen , wordt het snoer beschadigd is en vervangen moet worden .
Controleer voor Stuck Pins adapter

de MagSafe-connector hoofd bevat kleine metalen pinnen die omhoog en omlaag als u de stekker uit en haal de adapter snoer . Als de pinnen zitten vast in de onderste positie , zullen ze niet de juiste verbinding als aangesloten op de MacBook op te laden maken . Aansluiten en loskoppelen van de connector een paar keer kan het vast pin bevrijden , of je kunt proberen te bevrijden door zachtjes te duwen de pin aan de kant met uw nagel ( zorg ervoor dat het snoer niet in het stopcontact ) . Een zachte tandenborstel zal ook werken om gratis vast pinnen , alsmede verwijderen vuil dat zich erop verzameld in de connector .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Toegang tot een sleutelhanger …
·Hoe maak je een voorblad toevo…
·Power Mac G3 350 MHz Compatibe…
·Hoe maak je een Apple TV synch…
·Hoe af te sluiten op een Mac G…
·Hoe je OS opnieuw installeren …
·Hoe maak je een verticale lijn…
·Protocol voor NIH 3T3 
·Hoe te iPhoto naar Aperture im…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Hoe te Applications tab Van mijn MacBook…
Hoe te Apps Overdracht van een MacBook o…
Hoe te Sync een MacBook Pro met een iPad…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Hoe maak je verbinding een iPad Keyboard…
Moet ik een MacBook of iPad ? 
Is de iPad -lichtnetadapter hetzelfde al…
  Hardware Articles
·Waar kan ik een goedkope gebruikte lapto…
·Wat is HP De- Branded ? 
·Hoe maak je een Power Adapter met een ho…
·Hoe je virtuele hardware inschakelen in …
·Hoe te Dubbelzijdig papier afdrukken 
·Hoe LightScribe Works 
·USB Problemen met de Canon MP610 
·Wat zijn de voordelen van het verplaatse…
·Hoe de Zelfde internet gebruik op twee c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com