Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Problemen met de Apple MacBook Keyboard die vergrendeld
De MacBook computer is een laptop die is samengesteld uit veel verschillende hardware- onderdelen , waaronder een toetsenbord . Wanneer uw MacBook toetsenbord blokkeert op u en niet meer reageert, het maakt het onbruikbaar , en kunnen interfereren met uw werk of entertainment . Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor uw MacBook toetsenbord worden opgesloten , met inbegrip van zowel software en hardware problemen . Low Battery

Volgens probleemoplossing ondersteuning van Apple's pagina , een eenvoudig probleem dat kan worden waardoor je MacBook toetsenbord op te sluiten is een bijna lege batterij . Als de batterij bijna leeg is , zal de computer niet ontvangen genoeg kracht om het toetsenbord te bedienen , zelfs wanneer de monitor werkt nog steeds . Apple computers normaal waarschuwt de gebruiker dat de batterij bijna leeg is , maar als de gebruiker is het runnen van een full - screen applicatie , zal de melding lage batterij niet weergegeven . Zorg ervoor dat uw computer is aangesloten op een werkend stopcontact met een MacBook compatibele lader .
Verouderde OS

Besturingssystemen
zijn verantwoordelijk voor het verzenden van communicatie over en weer tussen de computer CPU ( central processing unit ) en de hardware-apparaten . Als uw besturingssysteem is verouderd , dan is de communicatie tussen zichzelf en uw toetsenbord zal mislukken . In het geval van een verouderd besturingssysteem , kan uw besturingssysteem niet herkent de juiste communicatie wordt verzonden vanaf uw toetsenbord , of het kan zijn aanwezigheid helemaal niet herkennen . Werk uw besturingssysteem naar Mac OS X 10.4.6 of hoger op uw toetsenbord probleem op te lossen .
Defecte Firmware

Firmware
is eigenlijk software die permanent op de hardware is geschreven apparaten . Het is niet bedoeld om te worden gewijzigd , maar kan worden gewijzigd door de fabrikant van het apparaat . Volgens Apple kan de firmware die oorspronkelijk werd geschreven op sommige MacBook toetsenborden ertoe leiden dat de apparaten niet meer reageert - soms dit gebeurt ook na een OS -update . Apple de MacBook Keyboard Firmware Update 1.0 om dit probleem op te lossen . U kunt het downloaden vanaf de website van Apple .
Getting It Serviced

Als je hebt gecontroleerd uw batterij , bijgewerkte je OS en bijgewerkte uw toetsenbord firmware tevergeefs , dan kunt u een meer diepe set hardware probleem hebben . Uw toetsenbord kan vervangen moeten worden , wat kan worden gedaan op de Apple Store . Probeer niet zelf het toetsenbord te vervangen , tenzij je een expert bent in technologie hardware. Als je MacBook nog onder garantie , kunt u in staat om het te repareren bij de Apple Store . Anders kunt u het in op een lokale computer reparatie winkel , die minder dan de Apple Store ( waarvan bekend is dat duur te zijn ) kan opladen .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Kan een MacBook uitgang op een…
·Hoe kan ik de ventilator wijzi…
·Mijn MacBook Pro CD Is Stuck 
·Hoe Hard Drives wijzigen op ee…
·Hoe Apple Mobile Services verh…
·Hoe te Logic Board Problemen D…
·Hoe kan ik een Print Driver ve…
·Hoe kan ik een Lacie Externe D…
·Hoe zet ik mijn MacBook Comput…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe de Power-knop vervangen op een Toshi…
·Hoe je het toetsenbord van een Apple lap…
·EMU 0404 Problemen 
·Hoe te Overclock een Asus P6T Deluxe - m…
·Specificaties van de AMD X4 Quad 9750 Pr…
·Hoe te Audio Play maken op specifieke di…
·Hoe maak je een draadloze HP Programmeer…
·Hoe om te doen Dubbelzijdig Scannen met …
·Definitie van een handheld computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com