Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe je het toetsenbord van een Apple laptop goed schoon
Het toetsenbord van uw laptop kan rustig vuil door de jaren heen . Vele malen als toetsen beginnen te plakken of niet willen duwen helemaal naar beneden , het is vanwege het vuil dat onder de toetsen heeft opgelopen . De enige manier om het probleem op te lossen wanneer dit begint te gebeuren is om de tijd te nemen om uw toetsenbord goed schoon . Op een Apple laptop , vooral de oudere modellen die niet de ruimte tussen de toetsen hebben , vindt u het misschien lastig om het toetsenbord schoon . Hier is een handleiding over hoe u uw Apple laptop toetsenbord kan reinigen om de levensduur van de computer verlengen en houden op zoek naar mooi . Wat je
Cotton Need zwabbers
Warm zeepsop
Metal nagelvijl of iets met een dunne stevige tip
Vacuüm met een slang ( optioneel ) op Twitter Spons
Show meer instructies
het verwijderen van de sleutels
1

Maak een foto van het toetsenbord, zodat u weet waar elk van de toetsen gaan voordat je begint om ze te verwijderen . kopen van 2 < p > Til elke sleutel uit het midden van de bodem met een metalen nagelvijl of een ander voorwerp met een stevige dunne uiteinde totdat het onderste deel van de sleutel " pops " off van het toetsenbord. U moet het object naar voren schuift als je de sleutel optillen om de sleutel uit het toetsenbord te verwijderen . Wat je probeert te doen is schuif de tip van de nagelvijl tussen de onderkant van de sleutel zelf en de kleine plastic stuk dat houdt het op zijn plaats . U kunt ook gebruik maken van een dunne pincet om de toetsen op mijn toetsenbord te verwijderen . De eerste sleutel misschien lastig , want je kunt niet echt zien wat je mee werkt , maar als je eenmaal erachter te komen hoe de toetsen van het toetsenbord zijn bevestigd , de rest van de toetsen gemakkelijk zal zijn . Vergeet niet voorzichtig te zijn als je niet wilt om iets te breken

Tilt 3 de sleutel naar boven en naar achteren totdat het bovenste gedeelte van de toets " knalt " los ; . De sleutel moet nu volledig vrij van het toetsenbord . Doe dit langzaam en voorzichtig , zodat je niet breken een van de breekbare plastic stukjes .
4

Stel de sleutels in een kom met warm water en zeep . Milde afwasmiddel zou prima moeten werken .
5

wassen elke toets individu met een spons zodra alle sleutels worden verwijderd . Zorg ervoor dat u zowel de toppen en de bodems van de sleutels te wassen . Als u vindt dat de spons te groot dan kun je een wattenstaafje gebruiken om de toetsen individueel schrobben .
6

Stel de toetsen op een handdoek te drogen na het wassen . Dit zal hen in staat stellen de tijd om te drogen , terwijl u het gedeelte van het toetsenbord onder de toetsen te reinigen .
Schoonmaken van de oppervlakte onder de Keys

Start 7 met behulp van een stofzuiger met een slang of een speciale computer vacuüm om de grote stukken puin van het toetsenbord te verwijderen . Als u niet een vacuüm met een slang hebben , dan kunt u ingeblikte lucht die kunnen worden gekocht bij een kantoorboekhandel te gebruiken . Als u perslucht gebruiken , maar zorg ervoor dat je blaast het puin uit de buurt van het toetsenbord in plaats van in kleine spleten .

Gebruik wattenstaafjes 8 om de ruimte schoon te maken tussen waar elke toets een keer zal gaan je hebt gekregen ontdoen van de grotere stukken puin . Wattenstaafjes zijn zeer geschikt voor het schrobben van de smurrie uit je het toetsenbord zodra alle sleutels worden verwijderd . Als er een aanzienlijke hoeveelheid smurrie dan kunt u beginnen met de rand van een gevouwen stuk papier handdoek voordat u start met wattenstaafjes , anders zul je gaan door een flink aantal .
9

Verwijder de plastic stukken die de sleutels op zijn plaats houden als je voelt dat je nodig hebt om te genieten en die in een warm sopje ook. Voor een gemiddeld schoon , is het meestal niet nodig om de kleine stukjes plastic te verwijderen, omdat u het toetsenbord voldoende kan reinigen zonder deze stap . Echter , als je moet , je kunt die stukken te verwijderen en was ze in een sopje , net zoals u de toetsen deed . Als u dit doet , maar zorg ervoor dat ze volledig droog zijn voordat je ze terug op het toetsenbord .
10

Pak de laptop met het scherm open en schud losse vuil dat kan zijn gevallen in de spleten onder de toetsen .
vervangen van de toetsen op het toetsenbord
11

Zie de foto die u van uw laptop voordat u de sleutels verwijderd , als u kan me niet herinneren wat toetsen gaan waar .

Slide 12 de sleutel naar beneden op het stukje plastic dat het bezit en duw omlaag op alle vier de hoeken , te beginnen met de bovenste hoeken , tot de toets wordt geklikt terug op zijn plaats . Zorg ervoor dat als je het plastic deel dat de sleutel die je zet dit deel weer aan voordat u probeert om de sleutels te vervangen houdt .

Dia 13 van de kleine metalen stukken verwijderd zijn plaats voordat breken op de grotere keys . Bepaalde toetsen , zoals de spatiebalk , enter, tab en verwijder weinig metalen stukken die moeten worden geschoven in een kleine lus voordat je ze terug op hun plaats vastklikken .

Look 14 over het toetsenbord zodra alle toetsen zijn vervangen om te zien of alle hoeken omhoog steken . Als er hoeken die uitsteken boven duw ze naar beneden om ze vastklikken .
15

Open een tekstdocument en test elke toets om te controleren of deze correct en goed werkt is bevestigd .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe je de instellingen wijzige…
·Waarom werd het QWERTY Laid Ou…
·Hoe de Wheel Repair op een mui…
·Hoe maak je een sleutel die is…
·Logitech Wireless Keyboard pro…
·Hoe kan ik een eMachine keyboa…
·Hoe maak je een kaart met behu…
·PS2 Keyboard Port Specificatie…
·Hoe te Gebaren Pas met Windows…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·PCI Videokaart Problemen 
·Wat voor soort geheugen moet ik op mijn …
·Hoe maak je een harde schijf vervangen i…
·HP Pavilion 754N Specs 
·Hoe je muisknoppen Reverse 
·Hoe te Inkjet Photo Paper Gebruik 
·Hoe maak je een Start Up op een Lexar Ju…
·Hoe werkt een Variable Transformer werk?…
·Wat is een 8 -pins ATX 12V-voedingsconne…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com