Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe de Wheel Repair op een muis
De meeste moderne muizen zijn uitgerust met een " scroll wheel , " gelegen in het centrum van de muis , tussen de linker-en rechtermuisknop . Zoals de naam aangeeft, kan de gebruiker horizontaal scrollen - of , in sommige gevallen , ook vertikaal . Dit is handig bij het bekijken van websites of documenten die meer dan de hele window.But vullen als stof of vuil komen te zitten in het wiel , of als bepaalde drivers of instellingen zijn in de plaats , het muiswiel mogelijk niet goed , waardoor deze onbruikbaar wordt . Meestal repareren van een scrollwiel is relatief eenvoudig . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
zachte , vochtige , antistatische doek
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ontkoppel de muis van de computer . Flip de muis over , zodat de onderkant naar boven wijst . Schroef de onderkant . De locatie van de schroeven zal afhangen van de muis . Kopen van 2

Gebruik je wijsvinger en duim aan het scrollwiel tillen uit zijn lade . Afhankelijk van het model , kan het nodig zijn om de hele printplaat tillen en knijp de vergrendelingen aan de onderkant van het bord om het scrollwiel los .
3

Verwijder alle vuil vinden opgesloten in de lade . Als het muiswiel is helemaal stoffige of plakkerig , gebruik dan een zachte , vochtige , antistatische doek om veeg rond de omtrek van het wiel . Trek niet aan of trek op enige onderdelen die aan het muiswiel .

Plaats 4 het scrollwiel ( en de printplaat , indien nodig) terug in de muis . Schroef de onderste deksel weer op zijn plaats . Steek de muis terug in de computer . Herstarten of het vermogen van uw computer .
5

Controleer uw scrollwiel . Als het nog niet werkt , ga dan naar ' Start' en vervolgens ' Configuratiescherm'. Dubbelklik op ' Muis '. Controleer de instellingen van uw muis om te controleren of het scrollwiel optie niet is uitgeschakeld .

6

Terug naar ' control Panel '. Dubbelklik op " Device Manager . " Als je Windows Vista gebruikt , klikt u op "Akkoord " als de " User Account Control " dialoogvenster verschijnt .
7

Klik op het plusteken naast " Muizen . " Klik met de rechtermuisknop de muis uit de lijst . Klik op 'Update Driver Software . "

Klik 8 " automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken . " Als er een nieuwe driver is gevonden , volgt u de instructies op het scherm om de nieuwe driver te installeren .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Russische Keyb…
·Hoe je het toetsenbord uitscha…
·Installatie van een draadloze …
·Hoe maak je een Keylogger gebr…
·Mijn iMac muis Zal niet Scroll…
·4D USB ​​Mini Trackball Mouse …
·Hoe maak je een toetsenbord in…
·Hoe PC Keys Hechten aan keyboa…
·Hoe maak je verbinding een USB…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Instructies over het verwijderen van een…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Muisaanwijzer 
·Hoe CD Lengte Bereken 
·Mijn HP laptop batterij blijft niet Char…
·Hoe de kaartlezer gebruiken op mijn PC D…
·How to Get Rid van Adware op een Mac 
·Hoe weet je dat als je nodig om een proc…
·Hoe maak je een FireWire poort gebruiken…
·Problemen met geluid opnemen met de Live…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com