Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Het veranderen van de harde schijf op een Macbook Air
De MacBook Air is een ultra - portable laptop computer ontwikkeld door Apple . Alle onderdelen zijn ondergebracht in een behuizing die op het dikste punt is het nog steeds minder dan een centimeter dik . Traditionele fysieke harde schijven zijn dikker en hebben bewegende delen . Apple maakt gebruik van een SSD ( Solid State Drive ) , een schijf zonder bewegende delen , in de Macbook Air . De aandrijving is vervangbaar voor degenen die willen upgraden naar een grotere capaciteit rijden . Merk op dat deze laptop upgrade is iets uitdagender dan die voor andere Macbooks . Wat je nodig hebt
Kleine kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit , ontkoppel alle externe aansluitingen en sluit het deksel . Draai de MacBook Air om en plaats het gezicht naar beneden op een vlakke ondergrond . Plaats deze zo dat de achterkant ( scharnier gebied ) van de laptop is het dichtst bij u . Kopen van 2

Verwijder de schroeven rond de randen van het achterpaneel . Opmerking elke schroef locatie , zoals elke schroef past een specifiek gat . Verwijder de achterklep . Een grote zwarte component beslaat het grootste deel van de interne componenten . Dit is de accu .
3

Verwijder de schroeven waarmee de batterij op zijn plaats en til het uit . Zoek de zwarte plastic spreker behuizing op de rechter kant van de zaak . Draai de twee schroeven los en legt u de luidspreker behuizing naast de laptop .
4

Zoek de " klappen uit havens " behuizing direct onder de plaats waar u de luidspreker verwijderd . Deze zilverkleurige behuizing bevat de USB- en andere externe poorten . Verwijder de schroeven waarmee deze behuizing op zijn plaats .
5

Trace de brede bruine lint connector van de flip -down -poort behuizing over de harde schijf en het moederbord . Trek voorzichtig de aansluiting van het lint connector weg van het moederbord . Houdt de connector in de ene hand en de flip -down -poort huisvesting in de andere , flip de gehele component terug dus het ligt boven de harde schijf .

Schroef 6 de vier bevestigingsschroeven op elke hoek van de harde schijf . Een schroef kan worden verborgen door een kabel gids , zodat de gids iets bewegen de toegang tot de schroef . Trek de kleine lintkabelconnector aan de linkerzijde van de drive om de drive los te koppelen van het moederbord . Kantel de harde schijf beugel up van de rechterkant en schuif de vaste schijf uit de beugel .
7

Verwijder de rubberen behuizing rondom de harde schijf . Draai de harde schijf, zodat het label (de zijde met daarop het serienummer en de fabrikant informatie bevat ) is het gezicht naar beneden . Verwijder het stukje tape dat de kabel lint connector houdt op zijn plaats en trek de stekker uit de buurt van de harde schijf . Als u het vervangen van de aandrijving met een Apple - mits harde schijf gaat u naar stap 9 . Als u het vervangen van de schijf die niet door Apple , ga dan naar stap 8 .
8

Sluit het lint connector aan op de nieuwe harde schijf en breng een nieuw stukje tape , een speciale elektronica tape verkrijgbaar in electronica winkels en sommige computerwinkels . Plaats de rubberen behuizing rond het nieuwe station en schuif het station in de MacBook Air 's harde schijf bracket . De labelzijde van de nieuwe drive moet naar boven gericht .
9

Sluit het lint connector op het moederbord en duw de harde schijf en de beugel terug op zijn plaats . Plaats de vier schroeven van de beugel .
10

Flip de flip -down -poort en aangehechte lint connector terug op zijn plaats . Sluit de connector op het moederbord en plaats de schroeven die de haven op zijn plaats houden .
11

Vervang het verwijderde luidspreker en plaats de twee schroeven . Plaats voorzichtig de batterij weer op zijn plaats en zorg ervoor dat de batterij -connector goed zit op zijn plaats en alle schroefgaten van de batterij behuizing line-up met de schroefgaten van de laptop . Plaats de schroeven terug .
12

Plaats de achtercover en plaats alle schroeven in hun oorspronkelijke gaten om de vervanging wilt voltooien .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe je pop - ups blokkeren op …
·Hoe volledig opnieuw opstarten…
·Hoe te dwingen verwijderen van…
·Hoe te Arabische cijfers Get o…
·Wat is een AirPort-kaart voor …
·Mijn MacBook 13 Will Not Telev…
·Hoe maak ik een account voor F…
·Hoe te openen een iMac -comput…
·Mijn MacBook is aan het hersta…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een antenne maken voor een dr…
·Hoe de chip resetten in inkt een Epson p…
·Hoe je Typ een alfanumerieke nummer 
·Hoe maak je een Stereo Play Met de Logit…
·Wat is de Memory Module voor mijn comput…
·Problemen oplossen HP Printing 
·Acer Aspire Moederbord Specs 
·Hoe maak je een S Video-aansluiting conv…
·De Memory Stick Duo -formaat is een eige…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com