Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe kan ik een Bluetooth- verbinding die twee Macs
Macs zijn compatibel met de Bluetooth- technologie, zoals hun PC tegenhangers oplossen . Deze draadloze protocol kunt u " pair " de Mac met een ander " Bluetooth " -apparaat , zoals een andere Mac of computer . Wanneer "gekoppeld ", de twee computers kunnen bestanden en gegevens tussen elkaar bekijken en delen zonder een bekabelde verbinding . Af en toe , kunnen problemen ontstaan ​​die leiden tot een vertraging in de verbinding of een verstoring . Bluetooth is beschikbaar op vele Apple laptops en desktops . Instructies

Klik 1 op de " Bluetooth " -pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm naast de ' batterij-icoon " op de eerste Mac . Klik op ' Turn Bluetooth On " in het drop - down menu . Kopen van 2

opnieuw op het pictogram" Bluetooth " en zorg ervoor dat de " Zichtbaar " optie is afgevinkt . Als het niet , klik dan op " Zichtbaar " om de computer zichtbaar is voor andere " Bluetooth" apparaten .

Herhaal de stappen 1 en 2 op de tweede Mac 3 . De " Bluetooth " -pictogram op beide Macs moet nu een zwarte kleur , in plaats van grijs . Ga terug naar de eerste Mac en klik op het icoon " Bluetooth " nogmaals .

Look 4 onder het " Devices" op weg naar de andere Mac . Als je het ziet , klik erop en kies " Koppelen met apparaat " of "Verbinden met het apparaat . " Als u het niet ziet , klikt u op "Browse Device" en kies de tweede Mac uit de lijst met apparaten . Als de andere Mac niet aanwezig is , ga dan naar stap 5 - anders verder met stap 6
5

Klik op de "System Preferences " icoon in de Mac OS X Dock . . Kies ' Bluetooth ' en klik op het kleine " + " teken knop op de " Setup Bluetooth " -venster dat verschijnt . Wacht tot de laptop om te zoeken naar nabijgelegen apparaten en kies de tweede Mac uit de lijst . Selecteer "Doorgaan . "
6

Voer het PIN-nummer wanneer daarom wordt gevraagd . Als de pop - up scherm voorzien van een pincode , ga dan naar de tweede Mac en voer de pincode in het pop - up venster dat verschijnt en selecteer " Doorgaan" of " Connect ". Als de verbinding mislukt , controleert u de pincode en probeer het opnieuw . Als de verbinding nog steeds niet lukt , ga dan naar stap 7 .
7

Ga terug naar " Bluetooth " in het hoofdstuk "System Preferences " op de eerste Mac . Markeer de tweede Mac in de linkerkant lijst en druk op de " - " knop om de Mac te verwijderen . Druk op de knop " + " , wacht op de tweede Mac te verschijnen en te selecteren die Mac . Voer de nieuwe pin op de tweede Mac en selecteer " Connect ".
8

Bladeren bestanden op de andere Mac door te klikken op de " Bluetooth " icoon gevolgd door de vermelding voor de andere Mac . Als de bestanden niet toegankelijk zijn , ga dan naar de andere Mac . Selecteer "System Preferences ", gevolgd door " Bluetooth ". Klik op de " Sharing Setup" knop en controleer of de " Bluetooth- sharing " selectie in de linker kolom wordt afgevinkt . Mogelijk wordt u gevraagd om in te voeren dat beheerderswachtwoord Mac's om deze delen te controleren.

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je verbinding een Int…
·Mijn Mac Mini HD maakt een har…
·iBook G3 900Mhz : Hoe de harde…
·Hoe de firmware voor de X1900 …
·Hoe maak je een Mac Powerbook …
·Hoe je wachtwoorden resetten i…
·Hoe controleert de Brand van R…
·De beste manier om Set Up een …
·Hoe je de Mac Mini 's Memory u…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Cookies bekijken op een Mac -comp…
·Hoe maak je een stationsletter voor de C…
·Hoe te vervangen Laptop Accu 
·Kan een Firewire poort worden geïnstall…
·Hoe maak je een dure PC Gaming Build 
·Hoe een HP4 LaserJet 50 Problemen 
·Hoe de BIOS-wachtwoord Bybass op een Com…
·Kan ik mijn tv als computerscherm Als mi…
·Hoe te ping Houd een Connection Alive 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com