Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een HP4 LaserJet 50 Problemen
De procedure voor het oplossen van een HP4 LaserJet 50 is afhankelijk van een groot aantal factoren . Sommige fouten zoals een papierstoring zijn duidelijk en kan gemakkelijk worden gezien . Andere fouten vereist het onderzoeken van de LCD display aan de voorzijde van de printer . Zelfs als het rode lampje niet knippert , kan een bericht verschijnen dat u in de juiste richting zal wijzen . De meeste van de foutmeldingen zorg papier, inkt en bestuurder fouten . Wat je nodig hebt
Computer verhuur Drukker Briefpapier van Zazzle.nl inktcartridge
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de printer uit en haal de stekker uit het stopcontact . Wacht 90 seconden en zet de printer weer aan . Wacht tot het volledig online en gaat gereedmodus. Als de printer niet in te voeren klaar modus, maar nog steeds niet goed werkt , ligt het probleem waarschijnlijk gaat om een ​​kabel- , haven-of driver probleem . Als de printer blijft steken in warm -up modus , vervang de formatter-kaart . Kopen van 2

Controleer of er papier in de papierlade en dat het papier correct is geplaatst . Zorg ervoor dat de actuatoren , de kleine lipjes op de papierlade die vastklikken , niet zijn verbogen. Controleer ook of de micro - switches zijn niet goed uitgelijnd . De micro - switches zijn de kleine metalen vingers op de zijkant van het papier sensor wals .
3

Controleer de printer cartridge en zorg ervoor dat het volledig is geplaatst en betrokken . Druk aan het ene uiteinde van de patroon en dan de andere om ervoor te zorgen dat hij goed zit .
4

Controleer of het deksel printer goed dicht is. Ga naar het menu van de printer instellingen door op de menu- toets , die is gelegen aan de voorzijde van de printer . Selecteer de cartridge -optie met de pijltjestoetsen op het toetsenbord om het inktniveau te controleren . Als je bijna leeg lopen , verwijdert u de cartridge , rock it heen en weer zachtjes te herverdelen de inkt . Vervolgens , plaats de cartridge terug en sluit de printerkap .
5

Open de voorklep van de printer en controleer op een zichtbare vastgelopen papier . Papierstoringen kunnen overal voorkomen langs de krantenwijk . Druk op de knop "Annuleren " om de rollen te activeren en druk op de vastgelopen pagina uit de printer . Als dit niet de jam te corrigeren , moet u de vellen handmatig te verwijderen , het langzaam en stevig te trekken door de rollen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe vind ik een driver te vind…
·Windows XP naar Vista netwerkp…
·Hoe maak je een Canon MP210 Pr…
·Hoe je Black Ink Print Donkerd…
·Hoe te Refill Oki gegevens Ton…
·Hoe afdrukken op een envelop m…
·Heeft een Canon MP190 printer …
·Hoe je HP Premium Inkjet trans…
·Hoe de Buffer Clear op een Eps…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Toshiba P100 Specs 
·Hoe maak je een Kindle 2 her-flashen 
·Hoe te kloksnelheid van processor Zoek 
·Hoe de DVD -driver voor Toshiba Windows …
·Definitie van een Clean Room 
·Hoe maak je Enveloppen Met behulp van ee…
·Creative Labs CT7160 Specs 
·Hoe te converteren VGA naar Video 
·Hoe maak ik Overclock een Asus P5LD2 - V…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com