Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe de DVD -driver voor Toshiba Windows XP bijwerken
Toshiba personal computers te gebruiken dvd- schijven op DVD-media lezen en schrijven . Deze schijven gebruiken " drivers " te verbinden en te communiceren met de Windows XP-besturingssysteem . Toshiba PC DVD-drives ondersteunen diverse dvd -formaten . Sommige DVD- media formaten zijn alleen - lezen , terwijl anderen te ondersteunen lezen en schrijven . DVD-weergave en schrijfprestaties kan sterk variëren, afhankelijk van het type aandrijving en de gebruikte media . DVD-technologie en stapsgewijze ontwikkelingen periodiek , daarom is er een behoefte om DVD drivers dienovereenkomstig bij . Toshiba biedt driver DVD updates via een support website . Instructies

Look 1 aan de onderkant of zijkant van de Toshiba -pc voor de familienaam en het modelnummer . Bijvoorbeeld , " Toshiba Satellite A105 - S4074 " is een complete set van namen /nummers . Kennis te nemen van deze informatie .

Point 2 uw webbrowser naar Toshiba Support site. Nadat de website laadt , klikt u op het gedeelte " Product Support " om het drop - down menu bloot .

Ingang 3 de categorie , familie en model informatie die u in de vorige stappen genoteerd . Bijvoorbeeld , op basis van " Toshiba Satellite A105 - S4074 " : de categorie is "laptops " , de familie is " Satellite " , het model is " A105 - S4074 . " Klik op "Go " om door te gaan naar de ondersteuningspagina voor uw Toshiba PC .
4

Klik op het tabblad "Download" . In de sectie met het label " Verfijnen op " selecteer " Windows XP " -besturingssysteem , en selecteer "DVD " in de categorieën . Lees en klik op de juiste driver voor uw dvd-station , als er meer dan een driverupdate beschikbaar kunnen zijn . Focus op de meest recent gepubliceerde driver . Klik op " Download Now . " Sla de driver bestand op een gemakkelijk toegankelijke map of locatie . Let ook op de naam van de bestuurder .
5

Navigeer naar de map of het station waar de dvd -driver wordt opgeslagen . Dubbelklik op het driver bestand om de installatie te starten . Volg de instructies om de driver uit te pakken en te installeren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Solid State Dr…
·Hoe kan ik een IAO MP3 speler …
·Sony MPF520 - 1 Specs 
·Hoe maak ik een eBook Voeding …
·Hoe maak je een IDE schijf geb…
·Hoe maak je een Maxtor harde s…
·Hoe kan ik Blu - ray-schijven …
·Hoe maak je Wipe Out een Hard …
·Tekenen en symptomen van een s…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een DLP-projector ? 
·Hoe je RAM toewijzen voor een videokaart…
·Hoe maak je een Epson Cx7400 Continuous …
·Hoe de HDD in een Sony Vaio Vervang 
·Hoe maak je een harde schijf vervangen i…
·Het effect van de vochtigheid op een lap…
·Wat zijn de verschillen tussen een FSB &…
·Gateway Solo 2500 Specs 
·Hoe Memory In de HP Pavilion 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com