Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe je mail Maak op mijn Mac
Elke Mac wordt geleverd met een aantal gratis applicaties al geïnstalleerd , zodat u kunt beginnen met de computer onmiddellijk te werken met bestanden , surfen op het internet , naar muziek luisteren en kijken naar foto's van uw digitale camera . Nadat u uw internetverbinding hebt ingesteld , kunt u beginnen met het uitwisselen e-mail met vrienden , familie en collega's . U kunt e-mailberichten eenvoudig maken met Mail, inheemse email programma van Apple . Mail kunt u het lettertype en het uiterlijk van de tekst te veranderen , en voeg foto's of gebruik briefpapier om berichten voor speciale gelegenheden componeren . Instructies
1

Klik op het pictogram E-mail in het dok , gelegen aan de onderkant van het scherm , om de e-mail applicatie te starten . Kopen van 2

Klik op " Nieuw Bericht " op de bovenkant van het toepassingsvenster Post vanaf nul te beginnen , of klik op ' Reageer ' als je wilt een e-mailbericht in antwoord op een bericht iemand te maken heeft aan u verzonden .

Type 3 e-mailadres van de ontvanger in het veld "Aan " als u het maken van een nieuw bericht . Als je reageert op een bericht , zal het "To" veld automatisch ingevuld inch Als de persoon al in uw adresboek , klik op "Address " en klik vervolgens op de naam van de ontvanger om te plaatsen in het veld "Aan " .

Klik 4 in het veld "Onderwerp" en typ een onderwerp , zoals " ik heb net een nieuwe Mac ! "

Klik 5 in het berichtvenster . Klik op " Fonts " als je wilt het lettertype voor het bericht te wijzigen , en selecteer vervolgens een lettertype uit de lijst . Typ de tekst van uw bericht . Tekst selecteren met de muis , en klik dan op " Kleuren " als je wilt de kleur van de woorden te veranderen . Bijvoorbeeld , wilt u misschien om te zeggen dat je de loterij gewonnen en kleur dat deel van het bericht groen , zoals in groene dollarbiljetten .
6

Klik op " Photo Browser " om een ​​venster van de foto's te openen op je Mac . Klik op de thumbnail van een foto en sleep deze naar het venster boodschap .
7

Klik op ' Bevestig ' als u wilt uw ontvanger te verzenden een bijlage , zoals een document van uw harde schijf . Navigeer naar de map op uw harde schijf die het document bevat , selecteer het document en klik vervolgens op ' Kies' Archief '.
8

Klik op " Toon Papier" als u een van de gratis te gebruiken briefpapier stijlen . Klik op een categorie , zoals " Birthday" of " aankondigingen, " en klik vervolgens op een briefpapier stijl . Klik in de opgemaakte tekst in uw eigen woorden te schrijven , en ze zullen verschijnen in het formaat van het briefpapier . Sleep een foto uit het venster Photo Browser naar een placeholder foto in het briefpapier om uw eigen foto te vervangen .
9

Klik op " Opslaan als concept ' om je bericht op te slaan . Klik op " Send" om het te verzenden naar de ontvanger .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe to Run een OS X Sneller 
·Hoe maak je een iMac Logic Boa…
·Hoe te Quicken verwijderen van…
·Hoe je iCal Read - Only Data D…
·Hoe om te kijken uw TV op afst…
·Hoe maak je een Mac Mini insta…
·Hoe maak je een opstartbare sc…
·Hoe de PowerMac G4 Herstel Van…
·Hoe naar Mount een Shared OSX …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Microstar 7254 Specs 
·Waarom is mijn USB Flash Drive Geheugen …
·Hoe maak je een lege File System formaat…
·PC Vs . Mac-laptop Misvattingen 
·Hoe om te controleren een SD-kaart 
·Toepassingen voor de Apple iPad 
·Hoe u de Compaq herstel-cd gebruiken 
·Wat zijn de toepassingen voor een opstar…
·Toshiba Satellite L40 Handleiding 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com